12 d’abril 2018

El Saló del Còmic arrenca una nova edició amb més espai per a les families i dibuixos en viu

La 36 edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha obert avui les seves portes a Fira Barcelona Montjuïc, on es podrà visitar fins el primer diumenge 15 d’abril. La inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del president de Ficomic, Patrici Tixis.
 

Des de primera hora del matí, el recinte ha acollit aficionats a la historieta que han pogut gaudir de les diferents exposicions que s’han organitzat aquest any –com les dedicades al personatge de Jan Superlópez, al dibuixant  nord-americà Jack Kirby, a Les revistes del boom del còmic (per a adults) i als guanyadors de l’any passat: Josep Maria Martín Saurí, Jamás tendré 20 años de Jaime Martín, Javi Rey  el fanzine Paranoidland-, visitar els stands comercials i assistir a les taules rodones, conferències i trobades amb autors que formen part del programa d’aquesta edició.

Una edició que acull algunes novetats, com l’ampli espai Comic Kids dedicat als infants de 5 a 12 anys –i que inclou l’exposició Descobreix el còmic amb Carles i Marta de Denis Roca, un autor de només 12 anys-, l’espai de còmic en viu de la mà de Dibujos por Sonrisas o el mural que el dibuixant belga Frank Pé realitzarà al llarg dels quatre dies del certamen. Aquest any, d’altra banda, s’ha recuperat la revista del Saló del Còmic, una publicació gratuita amb entrevistes, historietes i jocs realitzats expressament per a l’ocasió.

Per la seva banda, autors com Vittorio Giardino, Dave McKean, David Lloyd, Fabrice Parne, Ralf König, Kelly Sue DeConnick, Shea Fontana, Matt Fraction, Tillie Walden i Lorena Álvarez estan ja al Saló del Còmic celebrant trobades amb els seus lectors i signant exemplars.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada