02 de maig 2017

Comença el seminari La memòria i el còmic a Barcelona


El Memorial Democràtic i el Departament d’Ensenyament organitzen el seminari “La memòria i el còmic”, adreçat a professorat de secundària i  al públic general. Inscripcions a la web.

El seminari és gratuït i té com a objectiu donar a conèixer el potencial didàctic del còmic i la novel·la gràfica per aproximar-nos a la història contemporània. Els participants adquiriran coneixements per fer-los servir a les aules de la mà d’alguns dels principals experts en memòria i còmic.

La didàctica del còmic. 4 de maig, dijous, de 16.30 a 19.30 h. Memorial Democràtic, Peu de la Creu, 4, Barcelona.
* "El còmic com a recurs didàctic a les ciències socials", a càrrec de Gerardo Vilches, professor de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat Europea de Madrid.
*  “Deportado 4443” a càrrec de Carlos Hernandez de Miguel, periodista i investigador.
* “Humoristan, el museu digital de l’humor gràfic” a càrrec de JL Martín dibuixant i responsable de Fundació Gin i Jordi Riera Pujal, cap de continguts d’Humoristan.
* "La memòria i el còmic. Propostes didàctiques", a càrrec de David Fernández de Arriba, professor de secundària i creador del blog Historia y cómic. Altres activitats a Memorial Democràtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada