03 de febrer 2017

"Paco Cabanes, el Genovés: l’heroi esportiu dels valencians" repassa la vida del famós jugador de pilota

S’ha presentat al Centre Cultural la Nau el còmic Paco Cabanes, el Genovés: l’heroi esportiu dels valencians (Reclam Editorial). Els protagonistes de l’esdeveniment, després de fer-se les fotos amb l’escultura de l’humanista valencià Lluís Vives, han començat l’acte a l’aula Gonzalo Montiel i de seguida s’ha notat la gran expectació i devoció que encara genera un dels millors esportistes valencians de tots els temps, ja que l’escenari escollit per a la presentació s’ha quedat xicotet i, com solia passar quan jugava el mite, estava ple de gom a gom.

A la taula i presidint l’acte estava el mateix Paco Cabanes; el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, i el director de la càtedra de pilota, Vicent Añó.

Tampoc s’han volgut perdre l’acte Sebastià Giner, coordinador de pilota valenciana de la Generalitat; Josep Miquel Moya, director general d’Esports, i els autors del còmic, Sergi Durbà i David Sarasol. A més a més, hi estaven presents tots els mitjans de comunicació que informen sobre el nostre esport. Així com Pere Revert, alcalde del Genovés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada