16 de febrer 2017

Novetat de febrer: Xiulit #21


Febrer. A Carnestoltes, bones voltes. Portada de Cristina Durán relacionada amb la festa del món al revés. Es tracta de la segona portada d’enguany corresponent a l’acord amb l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València). De la mateixa manera, «Les Sisters» també se’n van de Carnestoltes. Que la festa continue!

A més, oferim la segona col·laboració d’Ángel Sánchez, i la del Museu de Prehistòria de Valencia, completada amb una làmina molt útil amb objectes d’aquell temps. Parlem d’Enjogassa’t, la primera aplicació interactiva de la Diputació de València per a aprendre valencià jugant i divertint-se.

Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton, continua amb la sèrie “Futbol Club”, i també oferim l’humor de “El Cau”, i “Siniamon”.

Diem adéu a «Els animals marins en còmic» que durant quasi un any ens han acompanyat, descobrint-nos les criatures marines en clau d’humor.

Finalment, en «El sortilegi del genet iber», de Jordi Peidro, apareix El Palmar, la barraca on viu el personatge Joaquim. El sabor de l’aventura clàssica en una localització molt nostra amb la força de la novetat, sempre benvinguda.

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada