13 d’octubre 2016

Els creadors del llargmetratge d'animació ‘One Piece Gold’ participaran en el XXII Saló del Manga de Barcelona

Després de recaptar més de 4,8 bilions de iens al Japó, l'última pel·lícula de la saga One Piece, titulada One Piece Gold, arribarà als cinemes espanyols el pròxim 4 de novembre. Coincidint amb l'ocasió, el director Hiroaki Miyamoto, el productor Hiroyuki Sakurada i l'animador Masayuki Sato, visitaran el XXII Saló del Manga de Barcelona per a presentar aquest film com a convidats gràcies a la col·laboració de Selecta Visión.

Hiroaki Miyamoto, Hiroyuki Sakurada, Masayuki Sato
 
Aquesta pel·lícula suposa el debut d'Hiroaki Miyamoto com a realitzador de films d'animació per a cinema, després d'haver contribuït a la creació de la mateixa sèrie One Piece en la seva arribada a l'estudi Toei Animation i prendre les regnes dels personatges durant 2008. L'acompanyen Hiroyuki Sakurada, amb més de 20 anys d'experiència en la producció de sèries animades de televisió, i Masayuki Sato, encarregat de la direcció d'animació i del disseny dels personatges en la nova pel·lícula.

One Piece Gold explica la nova aventura d'en Luffy i la resta de Pirates del Barret de Palla, que decideixen posar rumb a una embarcació daurada i amb moltes llums de neó de 10 quilòmetres de llarg. És tan gran com una ciutat, reconeguda com a país independent pel Govern Mundial i com la major ciutat de l'entreteniment del món sota el nom de Gran Tresor. Allà, pirates, marines i milionaris es donen cita en un "santuari absolut" fora de l'abast del Govern Mundial gràcies a la riquesa del Rei del Casino, Gildo Tesoro, un home del qual es diu que posseeix un 20% dels diners del món.

One Piece Gold, que es va estrenar al Japó a finals del passat mes de juliol i ja ha estat vista per 3,6 milions d'espectadors, és la primera pel·lícula cinematogràfica de la saga que arriba al nostre país. A més de diverses sessions de signatures, Hiroaki Miyamoto, Hiroyuki Sakurada i Masayuki Sato oferiran dues classes magistrals el dilluns 31 d'octubre a les 18.30 h i el dimarts 1 de novembre a les 11 h al Taller de Manga i Anime del Pavelló 4. També presentaran un avanç en exclusiva de One Piece Gold a l'auditori del Palau de Congressos.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada