28 de juny 2016

Miniblogger. Consells pràctics per sobreviure a la blogosfera

Autora: Georgina Gerónimo
Publicat per: Panini Comics, abril de 2016
Format: Cartoné, 104 pàgines, Color
Preu: 15€



Tal com ja s'ha comentat amb anterioritat, Panini Comics, sota el segell Evolution Comics,  ha recollit el testimoni d'Edicions de Ponent en publicar l'obra del guanyador de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic. La guanyadora de l'edició del 2015 és la Georgina Gerónimo i la seva obra és Miniblogger. Consell pràctics per sobreviure a la blogosfera.

A Internet, hi ha un munt de blogs i perfils de xarxes socials, crec que principalment Instagram i Youtube, que tenen com objectiu que el seu usuari es promocioni i es faci conèixer àmpliament pel mon digital, i amb la conseqüència que aquest reconeixement es traslladi al món real, amb els seus respectius beneficis, que acostumen a ser econòmics. Aquest és el cas d'aquesta història on l'anomenada Miniblogger, que igual a molta d'altra gent, vol triomfar al món real penjant a Instagram, els vestits i modelets que porta en cada moment del dia, per així tenir molts i molts seguidors, i d'aquesta manera aconseguir l'atenció de les marques de roba.

Aquest no és el meu cas, el qual és totalment aliè per mi. El meu blog personal és un calaix de sastre, des de ressenyes de còmics, llibres o sèries, a reivindicacions comarcals. Les xarxes socials, el Twitter com a principalment, doncs em serveix a mitjà divulgador, i els seguidors que pugui tenir, o bé els tinc per coneixença o bé per que els interessa que el vaig publicant, i benvinguts que hi són. En conclusió: és una distracció, no pas una eina de treball per treure un benefici material.

En tot cas, Miniblogger, és una història entretinguda i amb humor, que et permetrà conèixer de manera senzilla mons diferents alts teus, com els blogs de moda, on de cap altra manera t'hi endinsaries. I potser tot el contrari, ja tenint un embrionari interès en aquest món, a partir de la seva lectura decideixes que sigui el teu primer manual, per tal de triomfar en la teva vida.


Llop Segarrenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada