04 de maig 2016

El CNL de Barcelona col·labora amb el Saló del Còmic

El CNL de Barcelona col·labora de nou en l'oferta dels continguts del 34è Saló del Còmic de Barcelona, tal com ja va fer l'any passat, amb l'organització d'una taula rodona sobre el còmic en català i els seus protagonistes, i amb la presència de la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, entre altres.


El CNL de Barcelona col·labora amb el Saló del CòmicDes de l'edició de l'any passat, el Saló del Còmic i el CNL de Barcelona col·laboren per donar a conèixer el còmic en català i promoure'n la lectura entre els visitants al certamen. D'aquesta manera, el diumenge 8 de maig, a les 12.30 h, el Saló Internacional del Còmic de Barcelona acollirà la taula rodona 'El còmic en català i els seus protagonistes', organitzada pel Centre i moderada pel seu director Jordi Manent, en la que hi intervindran Santi Sobrequés, editor d'Editorial Base; Jordi Riera, Historiador, i un dibuixant de còmics.

A més, el CNL continuarà fent promoció del Cercador de còmics en català, que va llançar fa sis mesos, i que inclou tota l'oferta de còmics en català disponible al mercat. Així, en mig any el cercador continua creixent i ja inclou 791 referències de còmics editats en català, des dels més famosos com Bola de drac, Astèrix, Naruto i Els Barrufets, entre molts d'altres, fins a altres més desconeguts per al públic majoritari com Blankets, Abulio, Fushigi Yûgi, etc.

D'altra banda, el CNL de Barcelona ha organitzat el concurs "El CNL de Barcelona et porta al Saló del Còmic" a les xarxes socials, a través del qual ha sortejat deu entrades dobles al Saló del Còmic entre els participants que han demostrat els seus coneixement de còmics en llengua catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada