27 d’abril 2016

El popular youtuber Loulogio estrena l'Espai YouTubers del Saló del Còmic

El popular youtuber Loulogio es el nou convidat del 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona i serà l'encarregat d'estrenar l’Espai YouTubers, concebut com una trobada en directe entre youtubers i públic, i que serà una de les novetats dins de la programació de la sala d'actes. Entre els seus celebrats vídeos n'hi ha diversos sobre còmic i les seves adaptacions al cinema.


El dijous 5 de maig mantindrà una trobada amb els fans a la Sala d'Actes 2, de 17.00 a les 18.00h, en la qual compartirà la seva visió del còmic i el boom de les pel·lícules de superherois, a més de presentar el seu nou llibre. Publicat a principis d'aquest any sota el segell de Timun Mas Narrativa (Grup Planeta), Cómo triunfar absolutamente en todo és un manual d'autoajuda escrit i il·lustrat pel còmic. Una sàtira "de vegades surrealista, de vegades punyent d'aquest gènere tan popular i monstruós de l'autoajuda" -defineix el propi autor- en què, si alguna cosa no falta, és l'humor. A més, el diumenge 8 de maig Loulogio participarà a les 18.30 hores en una taula rodona sobre el còmic i el fenomen dels youtubers. L'acompanyaran els periodistes Francesc Xavier Blasco (Generació Digital) i Josep Maria Berengueras (El Periódico). Els seguidors de Loulogio tindran també la possibilitat de conèixer-lo personalment en la sessió de firmes que oferirà a l'estand de Casa del Llibre el dijous 5 de maig de 18.00 a 19.00, en el marc del Saló del Còmic.

Ex dibuixant i ex professor d'art nascut a Badalona, ​​Isaac Sánchez és el nom que hi ha darrere de Loulogio, qui actualment alterna els seus espectacles de monòlegs per tot el país amb vídeos a YouTube, on acumula milions de visites i seguidors.

Entre els seus dos comptes a la plataforma, @Loulogio_Pi i @CafeConLou, acumula més d'un milió de subscriptors. Entre els seus vídeos més famosos hi ha grans èxits com La mejor escena de ninjas de la historia del cine, el Que te hinches, La Batamanta o La chorrimanguera, enginyoses paròdies dels típics anuncis de televenda que tenen milions de visites i seguidors.

El seu triomf a la xarxa l'ha portat a participar en programes de televisió com En el aire, Sinvergüenzas, Lou Night o Fiesta Suprema, i en programes de ràdio com Yu: No te pierdas nada.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada