06 de març 2016

Novetats de març de Debolsillo: "Emília i Maurici" arriben en català

Des d'aquest passat divendres 4 de març, la icònica parella de Manel Fontdevila, "Emilia y Mauricio", arriben en català: Emília i Maurici. Debolsillo és el segell editorial encarregat de publicar Les noves aventures d'Emília i Maurici de les quals n'han sortit dos títols: I vosaltres com us vau conèixer? i Esteu fent l'amor?

Al blog de Manel Fontdevila podeu llegir informació sobre la creació d'aquests dos volums. 


Ja a la venda!


Edició de butxaca, 144 pàgines, 210 x 160 mm
12,95€

Emília i Maurici, la parella més famosa del còmic, de Manel Fontdevila, torna amb noves històries. En aquesta primera historieta hauran d'enfrontar-se al passat per respondre a la incòmoda pregunta del seu fill: ¿I vosaltres com us vau conèixer?

Aparteu les criatures! De motius n'hi ha, perquè l'Òscar, el fill de l'Emília i el Maurici, sap aplicar amb molta traça el tercer grau. Quan engega amb les preguntes, no se li resisteix cap tema. Als pares els arriba el moment d'establir «la versió oficial sobre absolutament tot». Tal com sona. Al menut li toca decidir si les respostes... se les empassa o no.

Pel que fa a tu, si vols saber com es van conèixer l'Emília i el Maurici, i a més a més veure com han construït aquesta estupenda, admirable, portentosa i, no cal amagar-ho, increïblement duradora relació de parella, aquí ho tens ben dibuixat. Potser no hi trobaràs cap gran mostra de saviesa ni receptes infal·libles però, com passa amb les revistes de mobles, alguna idea en trauràs.


Edició de butxaca, 144 pàgines, 210 x 160 mm
12,95€

La parella més famosa del còmic, de Manel Fontdevila, torna amb històries noves. En aquesta ocasió, Emília i Maurici s'hauran d'enfrontar a una nova i adorable inquietud del seu fill Òscar: Esteu fent l'amor?

Aparteu les criatures! De motius n'hi ha, perquè l'Òscar, el fill de l'Emília i el Maurici, sap aplicar amb molta traça el tercer grau. Quan engega amb les preguntes, no se li resisteix cap tema. Als pares els arriba el moment d'establir «la versió oficial sobre absolutament tot». Tal com sona. Al menut li toca decidir si s'empassa les respostes... o no.

Empatat amb Stonehenge, les línies de Nazca i la taula de Porrera, un dels misteris més recòndits de la humanitat és el sexe dels pares. Saben realment de què va la cosa? És més, el practiquen? Podria plantejar-se fins i tot la possibilitat que els plagués? La màxima importància, però, recau en una qüestió ineludible per l'Òscar: tenen idea de com explicar-ho?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada