03 d’octubre 2015

Bola de Drac Z estarà molt present al Saló del Manga de Barcelona

Dos nous noms se sumen a la llista de convidats del XXI Saló del Manga de Barcelona, dos convidats que atrauran bona part dels aficionats a la sèrie Bola de Drac. D'una banda, tenim al director Tadayoshi Yamamuro, responsable de títols com Dragon Ball Z.¡Arde! Una ardiente, intensa y super feroz batalla (La batalla ardent), Dragon Ball Z. Battle of Gods o Dragon Ball Z. La resurrecció de “F”. D'altra banda, a Norihiro Hayashida, productor de grans pel·lícules i sèries d'animació, entre elles Dragon Ball Z La resurrecció de “F” i Dragon Ball Z Kai. Dos nous convidats que venen a presentar l'estrena de Dragon Ball Z La resurrecció de “F” i que se sumen a la gran festa del manga que se celebrarà del 29 d'octubre a l'1 de novembre a Fira Barcelona Montjuïc, i tot dos gràcies a la col·laboració de Selecta Visión.

dragon ball z f

El director Tadayoshi Yamamuro (Japó, 1960) està graduat a la Universitat d'Art de Musashino, a Tòquio. Després de treballar en l'equip de producció de la sèrie de televisió del Dr. Slump, ha continuat involucrat en nombrosos projectes d'anime basats en els manga d'Akira Toriyama. Entre els seus treballs com a director d'animació destaquen les sèries d'anime de Bola de Drac Z i One Piece, així com els llargmetratges Dragon Ball Z.¡Arde! Una ardiente, intensa y super feroz batalla (La batalla ardent), Dragon Ball Z. Battle of Gods o Dragon Ball Z La resurrecció de “F”, entre d'altres. 

Tadayoshi Yamamuro

Per la seva banda, el productor Norihiro Hayashida (Japó, 1969) ha treballat en títols d'anime com Hell Girl (Jigokushôjo) (2005), Toward Terra (Chikyu-e), Nodame Cantabile o Moyasimon (2007). Per a Bola de Drac Z ha estat responsable de la producció de Dragon Ball Z La resurrecció de “F” y Dragon Ball Z Kai.

http://ficomic.com/IMAGES_3/8515/150_x_norihiro-hayashida.jpg 

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada