17 d’octubre 2014

Planeta DeAgostini Cómics canvia de nom


Planeta DeAgostini Cómics, una de les editorials històriques en el món de la historieta a Espanya, canvia la seva denominació i passa a anomenar-se Planeta Cómic, recuperant un dels seus noms originals. D'aquesta manera, Planeta Cómic es converteix en el segell de referència en l'edició de còmic i novel·la gràfica del Grup Planeta.

Sota aquest nou distintiu, referma i renova la seva aposta per aquest gènere, amb l'ànim de satisfer a tots els lectors i ampliar l'abast del seu catàleg. La nova marca apareixerà de forma progressiva en els llibres que es llancin a partir de gener de 2015.

Actualment, Planeta Cómic ofereix un atractiu i reeixit ventall de manga japonès, amb supervendes com Naruto, Inazuma Eleven, One Piece o Bola de drac o obres brillants com Fénix i Monster.

A més, compta amb una excel·lent acceptació per la seva acurada selecció de còmic independent nord-americà, amb sèries com Los Muertos Vivientes (origen de la televisiva The Walking Dead) o la multipremiada Saga. Cal destacar en aquest apartat les publicacions d'Star Wars o Conan el Bárbaro i títols mítics com From Hell, Juego de Tronos o Palestina, entre molts més. Finalment, té en el seu haver grans firmes de la BD europea, una de les principals escoles del sector (Millenium, Jeremiah, Murena).

El Grupo Planeta és el primer grup editorial de l'àmbit de parla hispana, el segon a França i un dels vuit primers grups editorials del món. És també un dels tres primers grups de comunicació a Espanya, i un clar referent en l'àmbit de formació.

Gràcies per llegir-nos!

Nota sobre les publicacions impreses: Les sèries de final pròxim a 2015 seguiran amb el logo Planeta DeAgostini. Les sèries en curs obertes, les sèries noves i lliuraments únics canviaran de peu editorial a Planeta Còmic a partir de gener de 2015. Al llom, la bola de Planeta DeAgostini i la de Planeta són molt similars i gairebé no s'apreciarà el canvi.


WEB I XARXES SOCIALS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada