03 d’octubre 2014

Novetats d'octubre de Base

Per aquest mes d'octubre, Editorial Base ens portarà 2 àlbums dels Barrufets i un de Jan i Trencapins.


Novetats previstes pel 6 d'octubre de 2014!


Els Barrufets 20. L'amenaça dels Barrufets, de Pierre Culliford "Peyo" i Walthéry
21 x 29,7cm, 64 pàgines.
12€

Els Barrufets ja van haver d'enfrontar-se als rabiosos Barrufets Negres, però ara una nova amenaça sobrevola el Poble Barrufet. Els terribles Barrufets d'ulls vermells, una mena de clons negatius que, un a un, reprodueixen els trets més enervants de cada Barrufet. La seva aparició podrà comportar grans aldarulls i cal veure com el Gran Barrufet és capaç de solucionar aquesta nova amenaça!





Els Barrufets 32. L'embruix de l'amor, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€
Ves per on que l'amor podria ser la solució perquè en Gargamel deixés d'empaitar els Barrufets! El Barrufet Forçut i els seus companys ho han provat de totes les maneres: aporrejant-lo, punxant-lo, lligant-lo, encantant-lo... Però el malvait bruixot mai no escarmenta, sempre hi torna. Ara, però, en Gargamel està malenconiós i trist perquè no troba una companya i, per tal de poder viure tranquils, els Barrufets estan disposats a ajudar-lo a convertir-se en un cavaller!
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
14€

Una pluja torrencial sorprèn en Jan i en Trencapins en meitat d'un dels seus viatges i corren a refugiar-se a casa d'una família d'humils pescadors que els acullen amb tota hospitalitat. Quan es lleven al dia següent, secs i descansats, es troben a un escandalós víking que discuteix amb el pare sense que la sang arribi al riu gràcies a la intervenció del parell de convidats. Els víkings, però, segrestaran el seu fill i Jan i Trencapins s'encarregaran d'alliberar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada