30 de setembre 2014

El Saló del Manga de Barcelona celebra el seu XX aniversari amb Pokémon

Les criatures creades per Junichi Masuda seran protagonistes de moltes de les activitats del certamen de manga de referència internacional



pikachu-300dpi.jpg

El XX Saló del Manga de Barcelona vol rebre enguany un homenatge a una de les icones més populars entre els aficionats al manga i l'anime. Pokémon, amb en Pikachu al capdavant, es converteixen així en protagonistes del certamen que tindrà lloc al recinte de Fira Barcelona Montjuïc del 30 d'octubre al 2 de novembre. 


Sota el lema "Celebra el XX Aniversari del Saló amb Pokémon", el Saló del Manga de Barcelona concedeix un gran protagonisme a Pokémon i organitzarà nombroses activitats centrades en en Pikachu i altres Pokémon. El motiu, segons Carles Santamaria, director de FICOMIC, és que "Pokémon forma part de la iconografia del món manga per a moltíssims aficionats, ja que és molt popular com a videojoc, anime o manga"

En el gran escenari cobert del Saló, ubicat a la plaça Univers, se celebrarà el diumenge 2 de novembre una concentració de Cosplay dedicada a Pokémon. Com en anteriors edicions, es crearan diversos espais de photocall perquè els cosplayers es puguin fotografiar.

El Palau 1 comptarà amb un espai de 550 m2 dedicat exclusivament a Pokémon i altres videojocs manga. Els assistents podran provar per primera vegada Pokémon Rubí Omega i Pokémon Zafiro Alfa, que sortiran a la venda el 28 de novembre. També es podrà competir en els tornejos de Pokémon X,  Pokémon Y, i en els de Cartes Col·leccionables de Pokémon entre d'altres activitats.

La planta baixa del Palau 2 acollirà l'exposició de Pokémon, amb materials exclusius del Pokémon Center de París; el taller de manga, en el qual l'Escola Joso impartirà tallers especials per aprendre dibuixar Pokémon amb Pokémon Art Academy; i la zona infantil, d'uns 125 m2, on els personatges de la Pokémon Company faran que els nens gaudeixin de divertides activitats.

Els Multicines Arenas de Barcelona, situats al Centre Comercial Arenas, projectaran pel·lícules i animes durant tot el Saló i han programat una "Marató Pokémon" per al dissabte 1 de novembre de 16:00 a 19:30 hores. Per poder assistir-hi, els interessats hauran de recollir aquell mateix dia una invitació gratuïta per persona i sessió a l'estand de FICOMIC que estarà ubicat al Palau 1. Aquesta invitació s'haurà de bescanviar a les taquilles dels Multicines Arenas de Barcelona per una entrada, mitja hora abans de la sessió.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada