13 de maig 2014

"Victus" d'Albert Sánchez Piñol esdevindrà còmic el proper any 2015

Norma Editorial ha fet públic que estan preparant l'adaptació en còmic de Victus, la cèlebre novel·la d'Albert Sánchez Piñol. Ara bé per tenir el còmic de Victus a les mans ens haurem d'esperar ben bé un any.




Tot seguit la nota de premsa:

L’aclamada novel·la històrica Victus d’Albert Sánchez Piñol cobrarà vida en forma de còmic el 2015

L’adaptació al còmic de Victus, el gran èxit literari d’Albert Sánchez Piñol publicat per La Campana, arribarà a les llibreries durant la primavera del 2015. El seu protagonista Martí Zuviría esdevé d’aquesta manera un personatge gràfic de la mà del periodista i guionista Carles Santamaría i del dibuixant José María Beroy.

Victus narra alguns episodis de la Guerra de Successió Espanyola, que està considerada el primer gran conflicte a escala mundial, i que va culminar el 11 de setembre de 1714 amb l’apocalíptic assalt de les tropes borbòniques sobre una assetjada Barcelona. Tot això a través de la mirada irònica, descreguda i també sentida de Martí Zuviría, un personatge històric real que va conèixer a alguns dels principals protagonistes de la contesa i que va participar en diverses batalles.

Els autors estan treballant estretament amb el propi Albert Sánchez Piñol en aquesta adaptació que treuran La Campana i Norma Editorial. A l’exposició sobre la guerra del Saló Internacional del Còmic de Barcelona s’exhibiran alguns dibuixos del projecte, encara en fase de desenvolupament.

 Font: Norma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada