13 de novembre 2013

Properes novetats d'Editorial Base: Jan i Trencapins 10 i varis Barrufets

Properament, Editorial Base ens portarà les següents novetats: el desè àlbum de Jan i Trencapins el segon número de L'univers dels Barrufets i els àlbums 14 i 15 dels Barrufets.


21,6 x 28,8cm, 48 pàgines.
14€

En una nit de tempesta, Jan i Trencapins es refugien en un castell abandonat. Allà trobaran un fantasma que els explicarà la història d’aquelles terres inhòspites i desèrtiques. A causa d’una maledicció, les set fonts del poble es van assecar i la gent va haver de marxar. Jan i Trencapins decidiran posar-hi fi però per fer-ho necessitaran l’ajuda de la bruixa Raquel i dels Barrufets i superar nombrosos obstacles.
 
21,6 x 28,8cm, 48 pàgines.
12€ 

Arriba el Nadal i no passarà de llarg pel Poble Barrufet! Aquest segon volum de L’Univers dels Barrufets et porta cinc noves aventures plenes d’emocions, de batalles amb boles de neu, de trineus, d’estrelles i garlandes brillants, de Barrufets vestits de Pare Noel... Si vols conèixer com celebren el Nadal a can Barrufet (i a can Gargamel!), no et pots perdre aquest còmic!   
Els Barrufets 14. L'aerobarrufet i quatre històries més, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€
  
  
Els Barrufets 15. L'estrany despertar del Barrufet Gandul i quatre històries més, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€













Els Barrufets 16. El Barrufet Financer, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€

En el País dels Barrufets, els diners no existeixen i són feliços sense ells. Això no obstant, un dia, el Gran Barrufet pateix un accident al seu laboratori i queda inconscient. Els Barrufets han d’anar a comprar la medicina per curar-lo i se n’adonen de l’existència del sistema monetari. El Barrufet Financer intentarà introduir la moneda al Poble Barrufet, però sembla que no tot el que funciona per als humans funciona per als Barrufets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada