26 de juny 2013

Presentació de Fins als Borbons a Girona

A continuació el comunicat oficial d'El Web Negre:

Avui Girona acull "Fins als Borbons" I no us hem avisat abans per si de cas. Benvolguts, han calgut 38 ninotaires emPalmats per parir aquest llibre, obra que passarà als annals de la creativitat antiborbònica i artística en general, perquè ells s'ho valen. La presentació a Girona es farà, si l'autoritat competent ho permet, avui dimecres 26 juny a les 8 del vespre, a la Llibreria 22 (carrer de les Hortes, 22, de Girona ciutat), on podreu viure un munt de parides que poden ferir la sensibilitat de l'espectador. Us ho perdreu?

Benvolguts amics, estimades amigues, deixeu el que esteu fent, perquè Angle Editorial us ofereix un recull d'acudits que porta per títol "Fins als Borbons", una obra coral que reflecteix i fa reflexionar a la vegada. I si diem reflecteix és perquè reflecteix la creativitat de 38 dibuixants humoristes emPalmats (no se sap del tot si sempre o només en el moment de dibuixar, o potser en la presentació del llibre: caldrà comprovar-ho in situ) ves a saber per quin motiu i joia alhora que les vicissituds d'una nissaga, per dir-ho d'alguna manera, inclosos prínceps de Girona, parents, coneguts i saludats, que fa la fi del cagaelàstics. I si diem que reflexiona és perquè reflexiona sobre aquesta mateixa patuleia d'individus que mai voldríem tenir a la família (ara parlem de la família reial, no dels dibuixants) i que, no obstant això, mantenim esplèndidament a cos de rei mentre els nostres migrats estipendis perden vigor dia a dia. Misteris d'aquest país nostre que ens ha tocat patir. Avui a les 8 del vespre, doncs, us volem xirois i frescos per celebrar amb nosaltres la presentació d'aquesta gran obra, tot i que de preu modest. No cal venir ni vestit ni despullat per a l'ocasió, ni trempat, ni res de tot això. No s'hi convida particularment.
No us adjuntem la invitació a l'acte, perquè pesa massa (hi ha un elefant!). Però us ho repetim aquí:
Presentació del llibre "Fins als Borbons", fet per la gent d'El Web Negre i una colla d'amics, i Angle Editorial, que s'apunta a la festa .
Dia: dimecres, 26 de juny, a les 20 h.
Lloc: Llibreria 22, al carrer de les Hortes, 22, de Girona capital
Us hi esperem! Si porteu alguna coseta per picar, benvinguda serà.

El Web Negre: Recomanat pel restrenyiment i qui-sap-lo quantes coses més, molt indicat per l'acidesa d'estómac, brillant atacant l'estultícia general, sense contrincant a l'hora de combatre l'avorriment crònic i el ressecament de l'esperit, apropiat per les molestes morenes, la mala setmana i la mala lluna creixent; molt eficaç per eradicar els cucs intestinals del vostre gat. Vegeu les instruccions, si no teniu res més a fer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada