21 d’abril 2013

Gutter Fest: Fira d'autoedició de Barcelona




Samizdat! Any zero, mes primer, 10 i 11 de maig de 2013 a Barcelona, inici de l’era Gutter, un festival capitanejat per un grup de persones que es fan la pregunta més antiga de les preguntes que l’ésser humà ha fet sempre al món i a ell mateix, ¿per què no muntem un sarau? Com que cada vegada hi ha més persones capaces de posar-se d’acord per saltar a la vegada i desplaçar l'eix terrestre, nosaltres pugem al carro i muntarem un esdeveniment de congregació còsmica autoeditada.

Organitzada pel col·lectiu Dr. Meconi, el Gutter Fest vol reunir la xarxa de productors i editors de Catalunya i l'Estat Espanyol que han decidit llançar-se a la lliure publicació. Per això, la fira comptarà amb parades de venda de material gràfic i sonor com discos, zines, publicacions, pòsters o magnífics artefactes d'astrozoología autoeditada, acollint també altres activitats com concerts, exposicions, tallers i xerrades.
 
Gutter Fest està concebut des de la participació col·lectiva per tal de difondre aquest tipus d'edicions i propiciar una trobada entre creadors que permeti l'autoaprenentatge de capacitats per a un millor desenvolupament autònom i que pugi servir als que vulguin iniciar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada