07 de gener 2013

ResCATallats. Humor independent contra la crisi


Títol: ResCATallats. Humor independent contra la crisi
Autors: Dibuixants d'El Web Negre
Publicat per: Angle Editorial, novembre de 2012.
Format: Rústic, 20x13cm, 144 pàgines, B/N
Preu: 13,90€



Aquest any 2012 que ja hem deixat enrere, la crisi n'ha continuat essent la protagonista, i les seves consignes han estat les ja conegudes retallades, tisorades, entre altres termes tallants. Els protagonistes humans doncs els polítics i com no els banquers.
Catalunya com part integrat de tot aquest entremat no n'ha quedat aïllada, i ja vingui de fora o des de dins mateix també n'ha sortit malparada, tampoc res de nou ja que amb crisi d'un color o d'un altre fa segles, que estem malparats, fins que... arriba l'Onze de Setembre, on a la Ciutat de Barcelona, 1 milió i mig de persones van ocupar els carres cívica i pacíficament demanant "Independència". Sent això un punt d'inflexió donant a lloc tota una sèrie d'esdeveniments, eleccions, pactes, etc que ja coneixem.

Doncs bé tot això es un brou d'elements per tal que els ninotaires en facin humor a través de les seves vinyetes. Angle Editorial n'ha recollit algunes publicades a El Web Negre i recopilades en aquest llibre ResCATallats, publicat aquest passat novembre de 2012.

Entre els dibuixants col·laboradors d'El Web Negre hi trobem el company de ComiCat, en Gargotaire, i també en Tres i en Franchu, guanyador i finalista respectivament del Premi ComiCat 2012 al millor webcòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada