30 d’octubre 2012

XVIII Saló Manga BCN. Planeta deAgostini: Agenda d'activitats

Us posem l'agenda de Planeta deAgostini Cómics pel XVIII Saló del Manga de Barcelona.

 

Recinte firal:

** Dijous, dia 1 de novembre. Matí. Intent de desafiament del Guinness World Records al major nombre de persones disfressades de personatges de Bola de drac.

** De l'1 al 4 de novembre: Exposició especial Bola de drac que repassarà les seves dues dècades de vida al nostre país. Està comissariada per Antonio Martín, que va ser director editorial de Planeta DeAgostini Cómics i responsable de la publicació d'aquest manga al nostre país. El visitant descobrirà les diferents edicions produïdes al llarg d'aquests anys a Espanya, així com productes de marxandatge de la saga que faran les delícies dels seguidors de totes les edats. També hi haurà videoconsoles Xbox 360 amb les que capbussar-se en l'univers Bola de drac, a més d'una gran pantalla on veure una selecció d'animes.

** Dissabte 3 de novembre: 18h. Presentació de novetats a càrrec d'Ignasi Estapé (editor de màniga) i David Hernando (Director editorial).

Stand Planeta:

** De l'1 al 4 de novembre: Podreu consultar / comprar les nostres novetats i fons editorial. Tot això estrenant nou estand amb noves lones i amenitzat amb tràilers dels nostres mangas i còmics. A més, podreu jugar al nou videojoc de Bola de drac amb la Xbox i el seu sistema de captació de moviment Kinectic. I ho fareu molt bé acompanyats ...

Estand TALLER DE MANGA (a càrrec de l'Escola JOSO)

** TALLER DE MANGA ONE PIECE per als més petits. Entrada lliure amb aforament limitat.

horaris:

DIJOUS 1
11:00-12:00

DIVENDRES 2
10:30-11:30

DISSABTE 3
11:00-12:45.

DIUMENGE 4
16:00-17:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada