20 de juny 2012

Exposició col·lectiva de pirates a la llibreria de còmics Universal

Reproduïm la nota de premsa de la Llibreria Universal:


El proper dia 22 de juny us convidem a la inauguració de l'exposició col·lectiva dedicada al món dels Pirates que tindrà lloc a la llibreria de còmics Universal (Ronda Sant Antoni, 9 Metro: L1 i L2).
Us hi esperem a tots a partir de les 19:00 h!
El mes passat es va inaugurar l'exposició dedicada a Joc de Trons a la que hi varen participar: Victor Rivas, J. C. Bonache, Pere Mejan, Xöul, Albert Xiquès, Efa, Yayu, Pol, Álex Fuentes, Paco Cavero, Pedro J. Colombo, Ramón F. Bachs i J. R. Santacruz. Els seus treballs encara es podran contemplar a la llibreria fins el proper dia 22, quan els pirates ocuparan el lloc dels personatges d'en George R. R. Martin.
L'Exposició dedicada a Joc de Trons va ser la primera col·laboració d'El Tintero Espumoso amb la llibreria Universal. La primera d'una sèrie d'exposicions col·lectives a la que cada mes hi haurà un tema diferent i els autors que participen a l'exposició aniran variant mes a mes amb alguns convidats especials segons l'ocasió.
Les exposicions no només es podran gaudir el dia de la presentació sinó que seran almenys un mes a les parets de la llibreria per a que puguin ser gaudides per tots els que s'hi acostin.
Tenim més activitats i sorpreses pensades per al futur. Ja us n'anirem informant! De moment, recordeu, dia 22, a partir de les 19:00 h a la llibreria Universal Ronda Sant Antoni, 9 Metro: L1 i L2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada