21 de maig 2012

Ghostopolis

Títol: Ghostopolis
Títol Original: Ghostopolis
Autor: Doug TenNapel
Publicat per: Grup62/Estrella Polar, maig 2012
Format: Rústic amb solapes, 272 pàgines, color.
Preu: 19,50€





Aquest mes de maig Grup62/Estrella Polar ha publicat un nou còmic, Ghostopolis, obra de Doug TenNapel conegut per ser el creador del personatge de videojocs Earthworm Jim. Encuriosit  per saber-ne el què i pel reclam d'una futura adaptació cinematogràfica, el vaig comprar al passat Saló del Còmic, a l'estand Còmic en Català.

A Ghostopolis, seguirem en Garth Hale, un nen que pateix una malaltia incurable, però el seus problemes no s'acaben aquí i és que en Frank Gallows, un caçador de fantasmes de la Brigada d'Immigració Sobrenatural enviarà sense ser-ne conscient en Garth a l'Altrevida, és a dir a l'Altre Món. 
En Garth amb el cavall esquelet amb qui ha estat enviat a l'Altrevida iniciarà un viatge per tal de trobar una sortida amb la qual pugui tornar al seu món, però a Ghostopolis, una ciutat governada per en Vaugner, aquest malvat tindrà mals propòsits pel petit Garth. Per altra banda, en Frank farà tot el que estigui a les seves mans per anar a buscar en Garth i tornar-lo a casa seva.

Així doncs és una obra amb bons moments d'humor i acció, fàcil de seguir i comprendre, ja que al fi i al cap està decantat per lectors majors de 10 anys, com indica l'editorial original. És doncs una bona obra adreçada als nostres nens i nenes per tal d'entrar al món del còmic. 

També comentar que degut a una falta de revisió del text, "Garth", el nom del nen protagonista, surt escrit incorrectament com a "Garht", un error fàcilment evitable. Tan a la contraportada i solapes, hi surt ben escrit. 

Respecte la seva futura adaptació cinematogràfica, aquesta serà protagonitzada per en Hugh Jackman, suposo que en el paper de Frank Gallows.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada