05 de desembre 2011

Un nou còmic sobre... rugby

L’històric club de rugby CNPN-Enginyers ha fet un còmic. No hi ha cap mena de dubte que el CN Poble Nou-Enginyers és un club innovador. Competir al bressol del rugby, Anglaterra, agermanament amb una colla castellera -com és possible que en un país que es fan castells no tingui més audiència el rugby?-, capdavantera, junt amb els altres cinc clubs de rugby històrics de la ciutat, en la recerca i commemoració del centenari del rugby a Catalunya, …

La idea, sorgida del cervell del President del Club, Jordi Homs, és fer un còmic en català que doni la benvinguda als nous alumnes de l’Escola de Rugby del CNPN-Enginyers i, també adreçada als/les nens/es entre els 8 i 16 anys del Districte de Sant Martí. El guió és obra del genial Antoni Babia-Privat i les il·lustracions són de Francesc de Diego.

Durant unes setmanes hi ha l’exposició del còmic a la Biblioteca del Poble Nou, carrer Joncar, 5 de Barcelona. El dia 13 de desembre, a les 19 hores, se’n farà una presentació oberta al públic a la mateixa Biblioteca. El còmic us el podeu baixar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada