11 d’octubre 2011

Novetats d'octubre de Glénat

Aquest mes d'octubre Glénat posa a la venda 2 novetats en català. Una és el número 49 de Naruto, i ara sí, després de varis retards, finalment podrem disposar de El Còmic en Català, del nostre company de ComiCat, Jordi Riera Pujal.


El Còmic en Català, de Jordi Riera Pujal
Col. Vinyetes
184 pàgs. Color. 15€
EAN: 9788499472676
ISBN: 978-84-9947-267-6
Més de 200 imatges de portades de còmics reproduïdes.

El còmic en català és un completíssim catàleg del període, fins ara, menys documentat de l'edició de còmics en idioma català, el que va del final de la Guerra Civil (1939) fins a l'actualitat (2011). Aquest llibre és, sens dubte, un salt qualitatiu en l'estudi de la cultura popular catalana, i un material d'estudi indispensable per a historiadors i aficionats.

A LA VENDA AL 14 D'OCTUBRE!






Naruto #49, de Masashi Kishimoto
Col. Manga en Català Shonen
192pàgs. B/N. 6,5 €

El Raikage convoca un consell especial amb els cinc Kage per enfonsar els sinistres plans dels “Akatsuki”. L'un darrere l’altre, els màxims representants de les viles arriben al país del Ferro! Mentrestant, amb la idea d’aturar d’una vegada per totes la cadena d’odi, en Naruto es planta davant del Raikage de la vila de Kumo, que està fermament disposat a assassinar en Sasuke...!!










Font: Glénat

2 comentaris:

  1. Puc afirmar que no es un "futur" sinó un "valor tangible". L'he tingut a les mans i a mi m'ha convençut... Desmenteixo que vagi amb tres portades a triar, nomes en te una ;-)
    Sd distribucions es l'empresa encarregada de la distribució. A partir de divendres estarà o es podrà demanar a les llibreries. Espero que us agradi.
    Jordi Riera
    http://elcomicencatala.blogspot.com/

    ResponElimina