18 d’octubre 2011

Novetats de novembre/Saló del Manga de Norma

Com a novetats de novembre, i coincidint pel XVII Saló del Manga, Norma treu dues novetats en català. Una és la ja ja comentada fa pocs dies, l'Edició Integral de No Passaran! de les aventures de Max Fridman, de Vittorio Giardino. L'altra novetat és el 8è album de Yakari.


Les aventures de Max Fridman. No passaran! (Edició Integral), de Vittorio Giardino
Cartoné 19 x 26. 240 pàgines, Color
25€

L'OBRA MESTRA DE VITTORIO GIARDINO EN EDICIÓ INTEGRAL I AMB MATERIAL ADDICIONAL

Tardor de 1938. Espanya es troba en plena Guerra Civil quan Max Fridman, excombatent de les Brigades Internacionals, es veu obligat a tornar a Barcelona a la recerca d'un antic company d'armes que ha desaparegut. El seu periple el portarà fins a la batalla de l'Ebre, i l'obligarà a arriscar la seva pròpia vida per conèixer la veritat sobre el destí del seu àmic.
En aquesta magnífica obra, Vittorio Giardino ens presenta un retrat documentat i apassionat de la Guerra Civil Espanyola a mans d'un dels seus personatges més emblemàtics.

A VENDA EL 28 D'OCTUBRE!


Yakari vol 8: El riu de l'oblit i El primer galop, de Job i Derib
Cartoné 19,5 x 24,5. 96 pàgines, Color
9,95€

APRÈN A RESPECTAR LA NATURA I LA AMISTAT AMB YAKARI, EN UNA OBRA D'AVENTURES TRADUÏDA A MÉS DE 10 IDIOMES

A cada nova aventura, en Yakari s'alia amb un animal salvatge diferent amb el qual es comunica per fer comprendre als més petits la importància de respectar la natura. En aquestes dos noves aventures, en Yakari serà adoptat per una enorme óssa que creu haver trobat al seu cadell, i descobrirà com cal tenir cura dels cavalls perquè no t'abandonin.

A VENDA EL 28 D'OCTUBRE!



Font: NORMA PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada