16 de febrer 2011

Les novetats de laGalera en còmic

Arriba al nostre país Dani Bocafoc, la nova col·lecció de Novel·la Gràfica de laGalera. L’autora és Ursula Vernon, tot un referent dins el panorama d’il·lustració infantil als Estats Units. Les aventures del drac Dani Bocafoc barregen text, il·lustracions i vinyetes. És una lectura fàcil i molt entretinguda pensada per als primers lectors.











Col·lecció Dani Bocafoc
Autora: Ursula Vernon (1977- )

Dani Bocafoc 1. Novel·la gràfica
A partir de 7 anys
160 pàgines
18x14 cm. Cartoné
ISBN: 978-84-246-3592-3
Preu: 12,95 €




Si et penses que la teva vida és complicada, és que no coneixes en Dani Bocafoc. És l'única criatura mítica en una escola d'amfibis i rèptils. No sap treure foc per la boca com un drac normal. I el milhomes de l'escola no para de robar-li l'esmorzar. En Dani acaba de suspendre un treball sobre el mar, i li han fet repetir, però aquest cop ha de buscar informació real. El seu millor amic, en Vicenç (que és un set-ciències), li recomana que vagi a la biblioteca. Però en Dani té una idea millor...











Col·lecció Dani Bocafoc
Autora: Ursula Vernon (1977- )

L'atac de les granotes ninja. Novel·la gràfica
A partir de 7 anys
208 pàgines
18x14 cm. Cartoné
ISBN: 978-84-246-3594-7
Preu: 12,95 €




Torna en Dani Bocafoc, cinturó verd (i molt verd!) de kung-fu. En Dani s'avorreix, a l'escola. Però quan unes granotes ninja segresten la nova companya que estava d'intercanvi i la proclamen reina ninja, les coses es posen més interessants. Com ell diu sempre: "Tenim un problema ninja!" Per sort, en Dani ha vist moltes pel·lícules de kung-fu i està preparat per a tot. O gairebé tot.











Col·lecció Novel·la gràfica 1
Autor: Lincoln Peirce
Nat el Gran: Únic en la seva classe
A partir de 10 anys
225 pàgines
22x15 cm. Cartoné
ISBN: 978-84-246-3613-5
Preu: 14,90 €





En Nat Wright és un típic estudiant americà de dotze anys: les seves notes mai no estan a l'alçada de les seves bretolades. Un dia, quan els seus pares el porten a sopar a un xinès, una galeta de la fortuna canviarà la seva vida. O no. Perquè diu que superarà a tothom. Però quan? En què? El dia següent, a l'escola, en Nat es dedica a provar un munt de coses en que pot destacar sobre tota la resta. I els resultats no poden ser més desastrosos!



Col·lecció Còmic 5
Agnes Rosentiehl

Mariona de Llimona i les quatre estacions
A partir de 4 anys
39 pàgines
16x24 cm. Cartoné
Preu: 9,95 €



El llibre comença a la primavera, al parc, on la Mariona mostra al seu ós de peluix les acrobàcies que li agrada fer. Després n'hi ha una aventura a la platja (estiu), la recollida de la fruita (tardor), jugar en la neu (hivern) i, per fi, una nova història en primavera. D'aquesta manera queda explicada la natura cíclica de les estacions.










Col·lecció Còmic 6
Autor: Geoffrey Hayes

Beni i Peni, de mentida
A partir de 4 anys

36 pàgines: 36
24x16 cm. Cartoné
ISBN: 978-84-246-3563-3
Preu: 9,95 €





Beni és un petit ratolí que es passa el dia jugant a pirates. Però és molt difícil semblar temible, quan la seva germaneta Peni insisteix a apuntar-se al joc! Beni no sap com treure-se-la de sobre... fins que ella li fa cas i Beni descobreix que, després de tot, jugar sol no és tan divertit.

Toon Books es un segell americà creat el 2008 per Art Spiegelman, autor de Maus, i la seva dona., neix amb l’objectiu de recuperar la tradició del còmic infantil, i laGalera comença amb l'edició d'aquests dos títols: Beni i Peni i Mariona de Llimona.

Font: laGalera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada