14 de gener 2011

Novetat: Zombillennium en català

Avui m’he endut una agradable sorpresa quan, entre les novetats del mes, m’he trobat a la llibreria l’edició en català del Zombillennium d’Arthur de Pins. Estrella Polar, dins la col·lecció Comic Books, s’ha encarregat d’editar aquesta peculiar aventura de zombis en la nostra llengua. Esperem que la resta de toms també els puguem llegir en català! (quan toqui).

Zombillenium 1: Greta
Arthur de Pins
Traducció de Glòria Roset Arissó
Estrella Polar
Col·lecció Comic Books
56 pàgines
13,95 €


En Zahner no es plantejava canviar de feina i ni molt menys s’imaginava que acabaria atropellat per una mòmia, un esquelet i un vampir. Tots tres són treballadors de Zombillennium, un parc temàtic de terror on cada cap de setmana hi van menys famílies a passar el dia. Però la vida dóna girs inesperats i sense necessitar currículum ni carta de recomanació en Zahner ja forma part de l’equip d’empleats del parc, és el nou encarregat de la paradeta de cotó de sucre. El dilema del seu cap és si convertir-lo en home llop o vampir... Treballar en una empresa de zombis, vampirs, homes llop, mòmies i bèsties de la nit és com a mínim tan difícil com fer-ho en una d’humans: les condicions del treballador no són millors.

Font: Grup 62

2 comentaris:

  1. Si les edicions en català no surten alhora (o com a mínim, s'anuncien alhora) que les edicions en castellà no hi haurà manera de poder-les comprar en català. Si ho arribo a saber, m'espero a l'edició en català.

    Si us plau, que algú hi posi seny, fa molta ràbia no poder defensar la pròpia llengua.

    ResponElimina
  2. Hola,
    tens tota la raó. Sempre procurem sortir alhora que el castella, però hi ha vegades que, per circumstàncies diveres, no és possible. Però t'informem que la resta de toms sortiran en català.
    Salutacions,

    ResponElimina