23 de juliol 2010

Novetats de Glénat per l'agost

Ja tenim disponibles les novetats de Glénat pel mes d'agost:


NARUTO 42 - Masashi Kishimoto

La veritable identitat d’en Pain, considerat tot un déu, es manifesta a través de sis guerrers que controlen el rinnegan. A en Jiraiya li sembla entreveure les faccions d’en Yahiko, un dels seus antics deixebles, en un d’ells. Podrà arribar a la resposta definitiva!? D’altra banda, en Sasuke es retroba finalment amb l’Itachi.Comença l'impressionant cara a cara dels dos germans

KIMAGURE ORANGE ROAD 9 - Izumi Matsumoto

En Kyôsuke, ferit, és ingressat a l’hospital i amb prou feines es pot moure. En un moment, sucumbeix a la temptació d’usar els poders per acostar-se un objecte... amb tan mala sort que la Hikaru el pesca! En Kyôsuke sap el que això significa: una altra mudança, una altra escola. Ara sí que l’ha feta bona! Com s’ho farà per esquivar les conseqüències d’aquesta relliscada!?

LOVE HINA 13 - Ken Akamatsu

La Motoko s’està preparant pels exàmens d’accés a la Tôdai, però li costa molt concentrar-se veient com festeja la parelleta formada per la Narusegawa i l’Urashima.
Per què serà...?

INU-YASHA 50 - Rumiko Takahashi

El misteriós dimoni Shishinki apareix davant d’en Sesshômaru per dir-li que coneix el secret de la Tenseiga! Quina terrible veritat descobrirem en el transcurs d’aquesta batalla?


Més informació al PDF de novetats d'agost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada