22 de juny 2010

Tardi, retrat en negre es mostra a Badalona

La biblioteca de Can Casacuberta de Badalona acull, fins el dia 2 de juliol, una nova mostra de l'obra del dibuixant francès Jacques Tardi. Tardi, retrat en negre és la segona exposició d'aquest autor que arriba enguany a Badalona. El passat mes de maig, la Sala d’exposicions El Refugi va acollir la mostra Puta Guerra!, una interessant exposició que mostrava l’absurditat de la guerra mitjançant el treball de creació.

En el cas de Tardi, retrat en negre, l’exposició reivindica la relació entre el gènere negre i la historieta a partir de l’obra d’aquest reconegut autor. L'organització es de Bateneu amb la col·laboració de Badacòmic.

Biblioteca Can Casacuberta. Carrer Mossèn Anton, 40 de Badalona. Metro: Pep Ventura. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 14 hores.

2 comentaris:

  1. Bona tarda,
    Comentar-vos que la organització de la Exposició de "Tardi en negre" que es va inaugurar el passat dia 19 de juny a la Biblioteca de Can Casacuberta no forma part de cap celebració de la Capitalitat de Badalona 2010.
    Forma part de les 2ªjornades de còmic de Badalona que organitza Bateneu amb la col·laboració del colectiu Badacòmic.

    ResponElimina
  2. L'informació venia donada per el que ha sortit al Tot Digital edició Badalona i per En Badalona. Rectifico, gràcies per la col·laboració.

    ResponElimina