10 de maig 2010

Blacksad i No passaran! en català de cara al 2011

Aquest Saló ha estat molt profitós per a tots els membres de ComiCat, doncs per primer cop hem tingut la possibilitat de fer una cobertura més extensiva en directe, assistint a conferències, parlant amb autors i editors i fent un seguiment en directe via Twitter a través del hashtag #salodelcomic

Una de les entrevistes més profitoses que hem dut a terme ha estat la que li vam fer al responsable de les edicions en català de Norma Editorial, l'Àlex Fernández. Per anar obrint boca un avancem en primícia la publicació al 2011 d'un integral en català amb els 4 primers números de Blacksad de Guarnido i Canales (el quart encara no s'ha publicat) i un integral amb el cicle No Passaran! de les aventures de Max Fridman de Vittorio Giardino

Dos gran noticies per al còmic en català i per a tots el aficionats, nosaltres ja estem impacions. I demà no us perdeu el que l'Àlex Fernández ens explica a la resta de l'entrevista! Continuarem informant.

4 comentaris:

  1. Arrrrgh!

    Per què el català sempre ve després!? Quina ràbia!

    ResponElimina
  2. Val més tard que mai, malauradament en molts casos va així, però agafant aquests casos, gent que no coneixia aquestes obres doncs potser s'interessarant. Si més no a mi ja m'ha picat la curiositat.

    I a més a més sempre es bona noticia l'ampliació del catalèg de còmic en català.

    ResponElimina
  3. Això no treu que jo ja tingui els tres primers en castellà. :'(

    ResponElimina
  4. Ostres, això sí que és una bona notícia. Blacksad és un dels meus preferits. No m'he comprat cap volum, però per celebrar-ho,potser en cau algun ;)

    ResponElimina