29 d’abril 2010

La furgoneta d’El Equipo A arriba al Saló

El 30 de juliol s’estrena una de las pel·lícules més esperades de l’any, El Equipo A, que a més de tones d’acció té un repartiment de luxe encapçalat per Liam Neeson com John Hannibal Smith, el líder del grup d’ex militars que tracten de netejar el seu nom acusats de un fals delicte que mai van cometre. L’acompanyen en el repartiment Bradley Cooper, (Resacón en Las Vegas) com Templeton Peck, Sharlto Copley (Distrito 9), com Murdock, i Quinton 'Rampage' Jackson (El vagón de la muerte), en el paper de M.A. Barracus. El film està dirigit per Joe Carnahan, realitzador d’Ases Calientes. El film agradarà tant als seguidores de la mítica sèrie de televisió dels 80, com als amants del bon cinema d’acció.

Amb motiu de la seva propera estrena, El Equipo A envairà el Saló del Còmic amb atractives propostes i activitats. Així, a l’estand de la distribuïdora Fox, els visitants es trobaran amb una rèplica de la llegendària furgoneta d’aquest grup d’herois sempre disposats a ajudar a les víctimes de les injustícies. Els assistents a la trobada comiquera barcelonina tindran l’oportunitat de fotografiar-se amb la furgoneta, encara que no portin càmera. Una hostessa els hi farà una foto polaroid i així ningú es quedarà sense la seva apreciada imatge amb l’impressionant vehicle.

A més, s’exhibiran tràilers de la pel·lícula i es sortejarà una caçadora tipus aviador de Schott N.Y.C., del mateix estil de la que duu Murdock. En el mateix estand, s'exhibirà una petita exposició de còmics de L'Equip A i se sortejaran edicions especials d'aquests còmics.

Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada