18 d’abril 2010

Invitació a la presentació en línia del llibre de ComiCat 2009

Quan queden pocs dies per a celebrar Sant Jordi, diada del llibre, de la rosa i també del còmic, des de ComiCat ens volem sumar a la celebració d’aquesta festa amb la publicació del segon llibre ComiCat. Després de la bona acollida que va tenir el primer llibre l’any passat (corresponent al 2008) i seguint la línia de continuïtat de difusió del còmic en català, hem decidit publicar aquest segon volum.

En aquest nou llibre, editat per Edicions Per Tutatis!, hi trobareu recopilades les crítiques de còmic publicades al bloc, una selecció dels millors articles, un repàs als Premis ComiCat i la guia de còmics editats en llengua catalana al llarg de 2009. Enguany, també tindrem presentació en línia!

ComiCat es complau a convidar-vos a la presentació en línia del llibre ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2009 on apareixen recopilats part dels continguts del web dels còmics en català i que es durà a terme aquest divendres 23 d’abril a les 12 h. a www.comicat.cat

Trobareu el targetó amb la invitació aquí, si el voleu enviar, i també us podeu apuntar a l’esdeveniment de la presentació al Facebook.
Us hi esperem i us animem a convidar també a tots els vostres contactes!


Agraïm al Jacme, un any més, l’elaboració del targetó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada