15 d’abril 2010

Convocat el Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà

Ja s'han fet publiques les bases per el 26è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà. Recordeu que teniu fins el 30 de juny de 2010 per fer arribar els vostres treballs. Les novetats per l'edició d'enguany son:

- Respecte els premis:
El premi "Ciutat de Cornellà", a més d'estar dotat amb 1.200€, un lot de còmics valorat en 300€, i la publicació de l'obra a la revista Viu Cornellà, el premiat també s'emportarà un viatge al festival d'Angoulême del gener de 2.011.

El premi a la millor historieta d'humor, premi concedit per Ediciones El Jueves, a més d'estar dotat amb 601€, també s'inclou la publicació d'una tira còmica a la revista El Jueves.

El premi a la millor tira política, premi concedit pel setmanari El Triangle, amb motiu del seu 20è aniversari, està dotat amb 300€, més la col·laboració setmanal durant un any (publicada a la web i/o revista), valorada en 1.400€, més una subscripció anual del setmanari valorada en 135€.

- Respecte el premi Ivà:
Enguany s'ha modificat la forma de votació, ja que s'ha introduït un llistat, confeccionat pels membres del jurat del 25è concurs del còmic, amb cinc candidats: Juan Álvarez -Jorge Gómez,
Horacio Altuna, Joan Picanyol, Kim i Maikel. Podeu obtenir la butlleta per votar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada