19 de març 2010

Tarragona celebrarà la 3a Setmana del Còmic


Ens avançava la bona nova Ramon Sarlé i ara ja podem confirmar-la oficialment: Tarragona celebrarà la 3a edició de la Setmana del Còmic.

Il·lustració de Ramon Sarlé

De la mà de Delirópolis, la capital tarragonina dedicarà uns dies a l'estudi de l'art seqüencial i mostrarà, un any més, que el còmic és art (leitmotiv de la publicació Delirópolis). L'edició d'enguany es presenta carregada de novetats. La primera és el canvi de dates. Si l'any passat es va celebrar durant el mes de maig, aquest any se celebrarà a mitjans de novembre, concretament entre els dies 18 i 27. Una altra novetat significativa la trobem al títol de l'esdeveniment que incorpora l'afegitó de "Jornades d'estudi de l'art seqüencial", fent (encara més) evident el seu contingut centrat en l'estudi i difusió d'aquest art, fet que l'allunya d'altres propostes de caire comercial.

Pel que fa al contingut, el programa inclourà les conferències sobre diferents aspectes relacionats amb el còmic, però, a més, l'edició d'enguany incorporarà projeccions cinematogràfiques basades en còmics, de la mà de tot un expert en el tema com és David Badia, creador de Badías de cine. També podrem visitar exposicions i comptarem amb la presència de convidats de luxe. Aquest augment en el contingut vindrà acompanyat d'un major nombre d'espais que acolliran les diferents activitats. En definitiva, una cita ineludible per als amants de les vinyetes. La Setmana del Còmic de Tarragona segueix amb molt bon peu i aquesta tercera edició es presenta ben carregada. De moment, i per fer boca, tenim un curt perpetrat per Miguel Villalba (elchicotriste) i Fabio Lanza (rabano), una bona mostra del caràcter internacional de les jornades. Seguirem informant!

1 comentari: