04 de setembre 2009

Hikari, una fira de cultura japonesa, a Reus

L'Associació de manga-anime i cultura nipona Amakuni organitza demà dissabte 5 de setembre una fira de cultura japonesa. Amb el nom d'Hikari, és el primer cop que es fa al Camp de Tarragona i té la intenció de convertir-se en un esdeveniment anual. D'entrada gratuïta, tindrà lloc als jardins de La Palma de Reus (c/ Ample, 75) a partir de les 17:00 hores i s'allargarà fins a les 12 de la nit.

Es tracta de celebrar un típic festival d'estiu japonès (els anomenats Natsu Matsuri al Japó) on hi ha tota mena de parades amb tallers, jocs, exposicions, venda d'articles i de gastronomia, tot relacionat amb la cultura japonesa. A més, durant la tarda hi haurà diverses exhibicions d'arts marcials i tallers a l'escenari.

L'Associació de manga-anime i cultura nipona Amakuni s'encarrega de l'organització, difusió i coordinació entre els diferents col·laboradors d'aquesta iniciativa. En aquesta primera edició, un total de 16 entitats i empreses participen en la fira, que tampoc hauria estat possible sense el suport de la Regidoria de Joventut i de la Regidoria de Participació i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

Font: Hikari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada