18 de setembre 2009

El concurs BANG! amplia els premis


El pròxim 9 d'octubre finalitza el termini per presentar propostes al BANG!, l'11a edició del Concurs de Còmic per a Joves Reus 2009, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Reus i destinat a joves d'entre 12 i 30 anys, un certamen que enguany amplia la dotació dels premis i que, per primera vegada, inclourà una menció especial per a un participant de la ciutat valorada en 500 euros.
  • Per a la categoria A, per a menors de 18 anys, s'estableix un premi de 300 euros i una menció especial, que es premia amb un lot de còmics o publicacions relacionades valorat en 50 euros.
  • Per a la categoria B, per a majors d'edat i fins als 30 anys, s'estableix un primer premi de 1.200 euros i un segon de 500 euros. A més, la novetat d'aquesta edició serà una menció especial, dins de la categoria B, a un participant nascut o resident a Reus, valorat en 500 euros. Les obres guanyadores seran publicades i es distribuiran per diferents centres educatius de la ciutat.

Els participants poden fer els seus treballs individualment o per parelles i segons les bases del concurs, que trobaran a l'Oficina de Joventut de Reus, al carrer Sant Joan número 27, o consultant el web www.reus.cat/plajove. La presentació dels treballs es podrà fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, a la Plaça del Mercadal número 1, fins el dia 9 d'octubre de 2009.

Les bases del concurs d'aquest any es van presentar el passat 23 d'abril en plena Diada de Sant Jordi, juntament amb tres activitats a Peixateries Velles organitzades des de la Regidoria de Joventut i destinades a la participació dels joves de la ciutat: la construcció d'una gran tira de còmic, un taller d'onomatopeies i una dinàmica en què s'enganxaven diversos elements sobre un mural de la Plaça Mercadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada