20 de maig 2009

Shin Chan i Doraemon al Saló del Còmic

Dos personatges més se sumen a la llista de convidats de Saló del Còmic: en Doraemon i en Shin Chan. Aquí teniu la nota de premsa de FICOMIC amb la informació dels espais adreçats als lectors de còmics més petits:


Al 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, els més petits de la casa tindran un espai dedicat a ells, on podran realitzar diferents activitats i passar una estona divertida i agradable amb els seus personatges preferits: Doraemon i Shin Chan. Aquest espai d’activitats pretén ser un espai ple de màgia i diversió, on els nens i nenes que s’acostin podran descobrir tots els secrets de Doraemon i l’humor de Shin Chan.

A l’espai Doraemon hi haurà dos tallers: pintura i maquillatge. El taller de pintura constarà de les següents activitats: pintar i colorejar, pintar i muntar caretes i titelles dels protagonistes de la sèrie.

D’altra banda, a l’espai Shin Chan trobaran el taller de construcció i el de balla amb Shin Chan. Al taller de construcció, es realitzaran diferents manualitats i els més petits es podran endur un bon record a casa. Al taller “balla amb Shin Chan”, trobaran un joc d’habilitat i atenció on, a més, tindran l’oportunitat d’aconseguir una fantàstica edició limitada del darrer DVD de Shin Chan que s’ha llençat al mercat, Shin Chan Spa Wars: La guerra dels balnearis, que inclou una capsa de fusta, 4 postals, un pòster i un clauer.

El dia de la inauguració del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, Doraemon i Shin Chan faran una aparició estel·lar per donar la benvinguda als primers nens que visitin l’espai d’activitats.
Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada