22 de maig 2009

Novetat de Planeta: Batman: Barcelona, el Cavaller del drac

Encarem la recta final del compte enrere per al Saló del Còmic d'enguany que començarà divendres de la setmana que ve. Com ja us vam anunciar en el seu moment, una de les novetats que publicarà Planeta serà un còmic protagonitzat per Batman amb la ciutat de Barcelona com a escenari, en una edició simultània als EUA, a Itàlia i a aquí (en català i en espanyol): Batman: Barcelona, el Cavaller del drac. L'editorial ha facilitat avui 7 pàgines d'aquesta aventura que barreja el Cavaller Fosc amb la ciutat comtal i la llegenda de sant Jordi. (Cliqueu les imatges per ampliar-les).













































































Recordeu que el còmic sortirà a la venda el mateix dia que començarà el Saló (el dia 29). Una cita ineludible per als amants del personatge i una oportunitat única de llegir-la en català.

Batman: Barcelona, el Cavaller del drac
5,95 €
Guió: Mark Waid
Dibuix: Diego Olmos
Format: Llibre cartoné, 48 pàgs., a color.

L'esdeveniment més important de l´any ja és aquí! Arrel d'una investigació, Batman ha d'abandonar Gotham City per capturar un dels seus enemics més ferotges: Killer Croc. Per fer-ho, el Cavaller Fosc es desplaça fins a Barcelona, on es troba amb un Killer Croc embogit que creu ser la reencarnació del drac de la llegenda de Sant Jordi.
Batman: Barcelona, el cavaller del drac suposa una fita en la història del còmic, ja que es tracta del primer cop que una aventura de Batman s'edita simultàniament en quatre idiomes (anglès, castellà, català i italià) a escala mundial. A més, l'edició conté pàgines extres que analitzen el procés de creació del còmic, des de la idea original fins a la creació de la portada i les pàgines interiors, amb un especial centrat en el desenvolupament d'una pàgina des del guió fins a la pàgina final.
Batman: Barcelona, el cavaller del drac compta amb un guió del cèlebre autor nord-americà Mark Waid (Kingdom Come, Flash), mentre que l´apartat gràfic porta la firma del dibuixant barceloní Diego Olmos i de la colorista aragonesa Marta Martínez. Per si això fos poca cosa, la portada és obra de Jim Lee, un dels autors de més renom del panorama actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada