31 de gener 2009

Novetats de Glénat pel febrer

Mentre esperem amb candeletes la publicació de Yawara!, Glénat ens publica aquest mes una nova fornada de manga en llengua catalana:

NARUTO 33 - Masashi Kishimoto
El Kyûbi s’ha desbocat!! El grup d’en Naruto entra en contacte amb en Kabuto, un espia dels “Akatsuki”, i descobreixen que l’Orochimaru fa temps que havia desfet la tècnica que el feia estar a les ordres de l’organització. En veure que el pla ha fracassat, l’Orochimaru anomena en Sasuke i provoca els nostres herois. En Naruto, enrabiat, allibera el poder del Kyûbi...!!

BLEACH 22 - Tite Kubo
En Hirako encara prova de convèncer l’Ichigo, que continua caçant hollow, per tal que s’uneixi als Vizard. D’altra banda, l’Isshin, que s’ensuma una catàstrofe i nota que la presència de l’Aizen els encalça, decideix reprendre la seva activitat com a shinigami. Qui són aquests “Arrancar” que han aparegut alhora que una energia espiritual immensa s’escampa per la zona?

INU-YASHA 41 - Rumiko Takahashi
Malgrat haver aconseguit la Tessaiga de l’escata del drac, l’Inu-yasha encara no és capaç d’explotar-ne totes les possibilitats. D’altra banda, en Môryômaru posa un parany als protagonistes per fer-se encara més fort. Com acabarà el combat a mort contra en Môryômaru en el qual en Sesshômaru i la Kikyô també estan implicats...!?

LOVE HINA 5 - Ken Akamatsu
L’estiu ha arribat i els habitants de la residència Hinata decideixen anar a la platja on treballaran plegats al xiringuito Hinata. Un cop allà apareixeran dos companys de classe d’en Keitarô i la Narusegawa i tots plegats compartiran unes vacances esquitxades de situacions esbojarrades i divertits malentesos.

KIMAGURE ORANGE ROAD 3 - Izumi Matsumoto
Hi ha un nouvingut a can Kyôsuke: és en Kazuya, el seu cosí. Per ser que encara va a la guarderia, revoluciona la casa de mala manera! Perquè en Kazuya també té poders. Al principi, a en Kyôsuke se li’n fum el que faci el menut, però...

En podeu obtenir més informació en el PDF de novetats del mes de febrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada