10 d’octubre 2008

Mostra del Còmic a Cornellà 2008

Des de fa 24 anys, l'Ajuntament de Cornellà organitza la Mostra del Còmic, una cita tradicional en el mes d'octubre que posa a la ciutat en el punt de trobada d'autors consagrats i novells. Com eix de la Mostra, està l'exposició dels treballs premiats en el 24º concurs de còmics “Ciutat de Cornellà”, que es podrà visitar en la sala d'exposicions del Castell de Cornellà del 16 d'octubre al 16 de novembre. Durant la inauguració, el 16 d'octubre a les 20 hores, es farà lliurament dels premis del concurs i es presentarà la publicació “Còmics a Cornellà 2008”, a més de lliurar-se el premio Ivà al millor historietista professional.

La Mostra consta a més d'altres exposicions. En la Sala Raimon Llort de la Biblioteca es podrà veure “Viatgers al tren! Vinyetes sobri Rails” del 6 al 24 d'octubre. De forma paral·lela, en la Sala d'exposicions del Centre Cultural Joan N. García Nieto es podrà veure la mostra “Cesc. La Força del traç”, dedicada a un dels grans comunicadors gràfics del país, Francesc Vila i Rufas, “Cesc”, del 17 d'octubre al 8 de novembre.

Així mateix, en el Llobregat Centri es podrà visitar com és habitual l'exposició que recull les obres dels autors locals que han participat en el concurs de còmic de la ciutat al llarg de la seva història. Nous escenaris recullen també exposicions, el local “El Divan dels Sentits” recull els últims 8 anys dels autors guardonats en el Concurs i apreciar l'evolució d'aquest art.

El Centre Cívic de Sant Ildefons serà també punt de trobada entre el 20 d'octubre i el 7 de novembre amb una exposició que recull les obres de joves artistes que han participat i el certamen que organitza l'Agència Catalana de Joventut-Programa Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada