15 d’octubre 2008

Junko Mizuno confirma la seva presència al Saló

La jove autora japonesa Junko Mizuno serà una altra de les estrelles de la nova edició del Saló del Manga. Mizuno presentarà “Cinderalla”, la seva primera obra publicada en castellà de la mà d’Ediciones Imho.

El seu personal estil gràfic sorprèn per la seva originalitat i qualitat. Les seves il·lustracions són una regència de la cultura pop al Japó i els seus treballs es poden veure en samarretes, portades de CD, joguines i estatuetes, passant per decorats en clubs de moda a Tokio. Junko Mizuno va publicar el 1998 Pure Trance, originalment difós en forma de llibrets de CD techno per a Avex Trax. A continuació van arribar el llibre d’il·lustracions Junko Mizuno’s Hells Babies i els mangas Cinderalla, Hansel & Gretel i la Sireneta, editats per Koushinsya i més tard recuperats per Viz als Estats Units. Els seus treballs apareixen a més a Tokion Magazine, Secret Comics Japan, i també a Pictoplasma 2. Cinderalla serà la seva primera obra traduïda al castellà. Junko Mizuno ve convidada al Saló del Manga per gentilesa d’Ediciones Imho. Més informació sobre aquesta autora i la seva obra a www.mizuno-junko.com i www.edicionesimho.es .

Junko Mizuno estarà present durant els quatre dies del Saló del Manga, -del 30 d’octubre al 2 de novembre a La Farga de L’Hospitalet (Barcelona)-dedicant exemplars als seus incondicionals, així com assistint a classes magistrals i a xerrades sobre el manga i la seva obra.

Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada