10 d’octubre 2008

II Saló del Manga de València

Dos edicions el mateix any, no està pas malament, el Saló del Manga de València torna els dies 22 i 23 de novembre a l'espai GreenSpace. A continuació la presentació que fan els organitzadors (que de nou hem hagut de traduït perquè a la seva web, no rastre de català):

Després de l'èxit collit en la seva primera edició, Jointo Entertainment S.L. s'enorgulleix a presentar l'II Saló del Manga de València.

L'esdeveniment se celebrarà en l'espai GreeSpace (C/ Juan Verdeguer, 16-24. València) els dies 22 i 23 de Novembre, amb multitud d'activitats i stand per als visitants. L'entrada a l'esdeveniment tindrà un cost de 4.5€, encara que es posarà a la venda també un abonament pels dos dies al preu de 6€. L'horari d'obertura serà de 10 del matí a 21 de la nit el dissabte 22, i fins a les 19 el diumenge 23.

L'II Saló del Manga de València contarà amb un escenari professional on se celebraran els concursos de Cosplay, Karaoke i ParaPara, i a més concerts de música en directe com White Noise, Proyect7, Nyushiki i High Frecuency entre altres activitats.

Tot visitant podrà gaudir de tallers, jocs de taula, gymkanes, etc. L'oferta de tallers, dels quals varis es realitzaran de forma ininterrompuda durant tot l'esdeveniment, inclou tallers tan diversos com taller de fanzines, de pelutxos, de dibuix, etc.

Dintre de l'oferta de jocs de taula els visitants que ho desitgin podran participar en tornejos oficials de jocs de cartes. El més important és el Fortune Series Tour de Yu Gi Oh, on els primers 16 es classificaran per a la final del Fortune Series, amb l'al·licient de molts premis per als participants. Per als més petits també hi haurà un torneig Junior (menors de 13 anys) de Yu Gi Oh on tots els participants tindran premis, i també un torneig per parelles, a part de demostracions, i tornejos de Booster.

Per als amants del WoW també hi haurà torneig oficial el Realm Qualifier, on els 4 finalistes es classificaran per a la final oficial, amb multitud de sorpreses amb cartes promocionals, samarretes, i una caixa de sobres per a repartir. I atenció, perquè a més es presentarà en l'esdeveniment el nou joc de tauler de miniatures de WoW.

Els amants dels videojocs també tindran el seu espai amb tornejos dels jocs més brutals com Smash Bros Brawl, Mario Kart i uns altres que àdhuc s'estan preparant.

Aquesta vegada ens centrarem en mostres d'afeccionats valencians que ens mostraran en exposicions per al visitant com els 12+1 anys de Fanzine Valencià, i una mostra de Dollfies.

A nivell de representació editorial vindran al voltant de 30 stands entre els quals destaca l'Editorial Banzai i moltes altres botigues valencianes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada