08 de juliol 2008

Cartell guanyador del XIV Saló del Manga


L'autora del cartell guanyador del XIV SALÓ DEL MANGA és Naiara Martín del Olmo, una jove dibuixant de 24 anys de Sant Sebastià (Guipúscoa), ciutat on treballa dissenyant webs. Naiara es confessa una fan de les Clamp, Hayao Miyazaki i Range Murata, així com dels mangas Full Metal Alchemist i Azumanga Daioh.

L’obra, segons la pròpia autora, “representa a una noia jove i alegre sortint des de les vinyetes de la pàgina d’un manga i fent el signe de la victòria, un posat típic dels japonesos quan els hi fan fotos”. Per al vestit, s’ha inspirat en “l’estilisme de les kogals i de les cantants de j-pop japoneses”.

Aquesta jove autora és una vella coneguda del SALÓ DEL MANGA, ja que el visita des de la seva novena edició al 2003. Des de llavors, no ha fallat a la seva cita anual a L’Hospitalet. Sent tota una tradició, tant per a ella com per a la seva parella, ja que va ser precisament al Saló del Manga on es varen conèixer.

El cartell ha estat seleccionat, entre els 124 originals que s’han rebut en la present edició, per un jurat compost pel Comitè Executiu de FICOMIC, essent Carles Santamaria, director del SALÓ DEL MANGA, el seu secretari. El jurat ha destacat la qualitat de les obres rebudes, així com la diversitat temàtica de les mateixes.

El XIV SALÓ DEL MANGA es celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat del 30 d’octubre al 2 de novembre de 2008. al igual que en la passada edició, La Farga serà el recinte principal, complementat pel Poliesportiu del Centre i l'Auditori Barradas.

Font: FICOMIC

2 comentaris:

  1. Està ben fet, però es bastant lleig

    ResponElimina
  2. Osti...

    Vaig començar anar al Saló del Còmic quant només hi anaven paius, vaig viure l'arribada del manga (i de les dones)... i ara ja hi ha parelles formades als salons?
    Que iaiu que em sento... :)

    Salut!
    Quim

    ResponElimina