06 de maig 2008

La tira còmica més llarga del món

Dintre del Festival del Còmic de Torroella i L'Estartit es convoca aquest concurs per aconseguir la tira còmica més llarga del món, us deixem aquí les bases:

BASES PEL CONCURS DE DIBUIX “RECORD GUINNESS” - LA TIRA CÒMICA MÉS LLARGA DEL MÓN

Article 1 - El Festival del còmic de Torroella de Montgrí - l’Estartit organitza un Concurs de Còmic en modalitat individual amb totes les vinyetes que es dibuixin per tal d’aconseguir el RECORD GUINNESS DE LA TIRA CÒMICA MÉS LLARGA DEL MÓN.

Article 2 - Aquest concurs, gratuït, dotat per l’organització del Festival del Còmic, és obert a tothom que hi vulgui participar sense cap restricció d’edat. S’establiran tres categories segons l’edat dels participants:
  1. Participants fins a 13 anys.
  2. Participants a partir de 14 anys.

Aquest concurs consisteix en realitzar una vinyeta amb el tema centrat en els personatges de MORTADELO i FILEMON, amb motiu del 50è aniversari de la seva creació pel dibuixant Ibañez.

Article 3 – Cada participant presentarà una o més obres realitzades sobre paper de color blanc tamany 50 x 70, amb orientació horitzontal o vertical, i ha d’estar inspirat per una vinyeta original de Mortadelo i Filemon que facilitarà l’organització del Festival. L’organització també facilitarà el paper i els estris de dibuix bàsics: llapis, goma i retoladors.

Article 4 – S’ha de dibuixar en un sola cara. Estan totalment prohibides les fotocòpies, només s’acceptaran els originals.

Article 5 - Molt important: Cal escriure, a dalt, el número de vinyeta i a baix en lletra MAJÚSCULA, en llapis i molt visible: el nom, edat, adreça, correu electrònic i núm. de telèfon del participant.

Article 6 – Les vinyetes s’han de fer durant la celebració del II Festival del Còmic a Torroella de Montgrí ( 17 de maig) i a l’Estartit (18 de maig) des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, amb l’objectiu d’aconseguir el rècord Guinness a la tira còmica més llarga del món.

Article 7 - Les vinyetes un cop acabades s’exposaran totes juntes seguint l’ordre de la historieta, per tal de poder confegir la Tira Còmica més llarga del món, al Passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí (el dissabte 17) i al Passeig Marítim de l’Estartit (el diumenge 18).

Article 8 – El jurat estarà constituït per persones relacionades amb el món del còmic i/o de les arts plàstiques en general, així com representants de la comissió d’organització del Festival. El veredicte del Jurat serà inapel·lable i es donarà a conèixer la setmana després de la celebració del Festival de Còmic de Torroella de Montgrí-l’Estartit. Es publicitaran els guanyadors a la pàgina web del Festival, tot i que es comunicarà personalment el veredicte als guanyadors. Els guardons els seran lliurats personalment i s’informarà prèviament del dia, lloc i hora.

Article 9 – Els premis seran tres per cadascuna de les categories.
  • 1r premi Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 400 €
  • 2n premi Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 200 €
  • 3r premi Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 100 €

Article 10
- Els premis lliurats als guanyadors, no es poden impugnar ni canviar per efectiu, ni per cap altre material.

Article 11 - Tot participant podrà sol·licitar la llista de premiats.

Article 12 - El Festival del Còmic de Torroella de Montgrí-l’Estartit es reserva el dret d’explotar amb fins no comercials (exposicions, realitzacions d’àlbums, etc...) els treballs realitzats dins del marc del concurs sense restricció o demanda de participació financera.

Article 13 - El reglament estarà dipositat a la Secretaria de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l’Estartit i es podrà consultar amb una petició per escrit a l’adreça del concurs.

Article 14 - El Festival del Còmic de Torroella de Montgrí-l’Estartit i la seva organització es reserva el dret de modificar les modalitats i les condicions de participació en cas de força major. En cas de litigi, els organitzadors del concurs decidiran en últim recurs.

Amb el simple fet de participar s’entén que s’accepten les bases del present reglament, amb tot el seu articulat i sense cap restricció.

5 comentaris:

  1. puedes publicar las bases en castellano? gracias.

    ResponElimina
  2. Hola, Go!
    Mira a la web de Torroella, a veure si hi ha versió castellana.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Bou, acabo de traducirlo aqui ;) http://elforo.de/latiacomforo/viewtopic.php?p=27287#27287

    Per cert, sabéu si al concurs cal estar present els dos dies o només anant el dissabte ja compte com a participat? Es que em vaig apuntar a la Cursa de El Corte Inglés que és el diumenge i només podria anar al festival dissabte.

    ResponElimina
  4. ay, dije "Bou" pero quería decir "go", jeje

    ResponElimina
  5. Hola, oscar+ab...
    sí... jo entenc el català... ;D

    Salut!

    ResponElimina