12 de febrer 2008

ComiCat a iCat fm

Un altre matí emocionant per a tots els que fem ComiCat, doncs gràcies a una lectora ens hem assabentat que havien publicitat el nostre bloc a iCat fm, així doncs us deixem aquí el podcast d'iCat:



Aquí teniu la transcripció:

Internet pot servir per estimular la vostra creativitat. Per exemple, us pot ajudar a crear el vostre propi còmic. Encara que no sigueu bons dibuixant.

Un dels webs que us posaran les coses fàcils és Comiqs. És una aplicació on-line que acaba d'aparèixer i que de moment es troba en versió beta. És una manera molt senzilla de crear historietes a partir de plantilles i les teves fotografies. La majoria dels elements ja els trobareu predissenyats. A més, una vegada hagueu creat el teu còmic, el podeu socialitzar. Podeu descobrir que en diuen els altres internautes.

Si no, l'altra opció és el Comic Life: un programa de pagament no gaire car i que si voleu us podeu descarregar en versió de prova durant 30 dies. L'únic inconvenient és que de moment momés està disponible a través de Windows.

Per cert, ja que hi som, si voleu estar al dia preneu nota d'aquest web: comicencatala.blogspot.com. Acaba d'aparèixer i reuneix diferents bloguers amants del còmic.

I sinó, Comiqs i Comic Life: dues eines per crear les vostres pròpies vinyetes.

Font: iCat fm

4 comentaris:

  1. felicitats per la ressenya radiofònica!!!!!

    i endavant amb la feina, que ho feu molt bé (per això sortiu a la ràdio!)

    ResponElimina
  2. Gràcies, esperem que sigui perquè ho fem bé i no per accident :-)

    ResponElimina
  3. Felicitats Comicat i endavant..

    ah! s'hauria de dir que també hi ha Comic Life per Mac. Que en penseu vosaltres d'aquests programes?

    ResponElimina
  4. Jo tinc Comic Life per mac, i la veritat, jo això de còmic amb fotografies... doncs està bé per fer un àlbum divertit però no s'apropa pas als còmics, a mi no em convenç.

    ResponElimina