24 de juliol 2023

Novetats d'agost de manga de Norma: Chainsaw Man 11, Guardians de la nit 10, Jujutsu Kaisen 10 i Tokyo Revengers 13

Per aquest mes d'agost, Norma Editorial publica nous volums de les seves sèries mensuals: el volum 11 de Chainsaw Man, amb el qual es finalitza el seu primer arc argumental, el volum 10 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 10 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, i el volum 13 de Tokyo Revengers.

Per altra banda avancem que per finals d'agost, Norma publicarà el 21è volum de Yakari, el còmic infantil creat per Derib i Job.

Es preveu la seva venda el 4 d'agost!

 

Chainsaw Man vol. 11, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-5754-9

9 €


SORTIRÀ AIRÓS EN DENJI DE LA DISPUTA A MORT CONTRA LA MAKIMA?

La cruel i brutal manipulació de la Makima posa en Denji entre l’espasa i la paret!! Després de perdre tot allò que li importava, se sent com si estigués caient en un pou sense fons... fins que una veu li xiuxiueja “Chainsaw Man” a cau d’orella!! Llavors, en Denji s’embranca en una brutal baralla a mort contra la Makima en un paratge desolat. Després d’un intens intercanvi d’impressions, esclata l’impactant final!!


Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 10, de Koyoharu Gotouge
Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5856-0

9 €


COM ACABARÀ L’ENFRONTAMENT ENTRE ELS CAÇADIMONIS I LA SISENA LLUNA SUPERIOR?!

La Daki, l’oiran demoníaca que ha estat exercint el seu domini sobre el barri del plaer, es fusiona amb la seva faixa i ataca en Tanjirô amb una força descomunal. En Tanjirô contraataca amb la dansa sagrada del foc, però acaba al límit de les seves forces. La Nezuko i l’Uzui miraran d’agafar-li el relleu, però la batalla contra la Lluna superior acabarà tenint un gir inesperat...


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 10, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5764-8
9 €


UNA LLUITA A MORT ENTRE EN MECAMARU I EN MAHITO!

A fi d’obtenir un cos que es pugui moure lliurement, en Kôkichi Muta, més conegut pel sobrenom de Mecamaru, ha estat passant informació al bàndol dels esperits malignes... Però les negociacions s’han torçat i ara es veu forçat a lluitar contra en Mahito. El noi té un pla secret per provar de fugir de les urpes de la mort, però... se’n sortirà? A més, el 31 d’octubre, una “cortina” cau sobre la ciutat i comença l’“incident de Shibuya”!

 

Tokyo Revengers vol. 13, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 372 pàg. - B/N + 6 a color
ISBN: 978-84-679-6263-5
16 €


LA BATALLA QUE DECIDIRÀ EL FUTUR D’EN TAKEMICHI ESTÀ A PUNT DE COMENÇAR!


En Takemichi salta en el temps i torna 10 anys enrere, a la seva època de batxillerat. Allà es troba amb tres bandes desconegudes que es disputen el control de Tòquio: la Rokuharatandai, la Brahman i la Kantô Manjikai. En Takemichi decideix aliar-se amb algú anomenat Senju Kawaragi, líder de la Brahman, amb l’objectiu de salvar en Mikey. Què s’amaga darrere d’aquest personatge tan enigmàtic?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada