10 de març 2019

El Japan Weekend Barcelona creix de forma imparable

El certamen augmenta en 3.000 el nombre d'assistents respecte al 2018 i es consolida com un dels més populars d'Espanya

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Japan Weekend Barcelona, ​​el gran esdeveniment organitzat per Jointo Entertainment SL relacionat amb el manga, l'anime i la cultura japonesa. Dos dies intensos a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat amb concursos, conferències, presentacions, signatures, concerts ... però sobretot, molta, molta diversió. Perquè el Japan Weekend Barcelona és sinònim d'entreteniment, bon rotllo i participació per a tota la família.


Els 10.000 m² de La Farga de l'Hospitalet comencen a quedar petits davant l'allau de seguidors del manga, l'anime i la cultura japonesa que s'han acostat al popular certamen. S'esperava un èxit de públic i així s'ha comprovat en aquests dos dies. Més de 47.000 visitants i més de 200 expositors han convertit al Japan Weekend Barcelona en un dels esdeveniments imprescindibles a casa nostra. Segons Maite Franco López, directora general de Jointo, "El públic que ha assistit aquests dies és participatiu, busca divertir-se, però sobretot, vol que el sorprenguin amb activitats i propostes lúdiques diferents. I aquí el troben". La Farga comença a quedar petita davant el gran nombre d'assistents i l'organització ja estudia alguna proposta amb la qual poder augmentar l'espai de la fira de cara a l'any que ve.

Una trobada que durant dos dies ha reunit a aficionats al manga, l'anime, els videojocs i la cultura japonesa en general en un recinte ple d'estands d'editorials, botigues i associacions que oferien multitud de tallers, activitats, concursos, actuacions de populars cosplayers com Lily on the moon, Sumire, Shunsuke o Han Jones i d'exposicions com la que es dedica a l'últim film de Bola de Drac estrenat recentment als cinemes, Dragon ball Super: Broly. Precisament per això, ens van acompanyar els actors de doblatge Joan Sanz i Josep Maria Mas, les veus en català d'en Vegeta i en Broly respectivament.


També va tenir una gran presència de públic la Gaming Explosion on els assistents es van deixar els polzes en els títols més nous de les companyies Activision i Bandai Namco. Jocs com Sekiro: Shadows Die Twice i Jump Force van estar disponible per als visitants de la gran festa de la cultura oriental. Sense deixar el terreny dels videojocs, també va destacar un seguit d'activitats especials com la possibilitat de conversar amb els il·lustradors David Enebral i Bit, que van realitzar fan arts en directe i dedicatòries als assistents.

Els concursos i activitats relacionades amb el cosplay un cop més van tenir una gran acollida per part dels assistents a l'esdeveniment. Concursos com el Japan Weekend Cosplay Show, Concurs de Cosplay Infantil, Japan Weekend Idol Festival, Passarel·la Cosplay, Tokyo Game Show Cosplay Project o el Concurs de Karaoke han mantingut amb un gran nivell de participació l'escenari principal del Japan Weekend Barcelona. Segons Maite Franco "La qualitat de les actuacions es supera any rere any. Demostrant que al nostre país no només hi ha una gran afició per la cultura popular japonesa, sinó que tenim grans artistes que necessiten un espai en el qual poder desenvolupar les seves inquietuds i habilitats. I el Japan Weekend Barcelona és el lloc adequat per a això ".

Des Jointo ens acomiadem de Barcelona, ​​donant les gràcies al públic i expositors per convertir el Japan Weekend Barcelona en un lloc de referència. A partir d'aquests moments, començarem a preparar el nostre proper esdeveniment que és el Japan Weekend València que se celebrarà del 18 al 19 de maig a Fira València. Us hi esperem!



Font: Nota de premsa Japan Weekend

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada