14 d’agost 2015

Novetats de setembre de Planeta: Dragon Ball Z Anime Comics 3 i 4 de la sèrie i La batalla ardent

Per aquest mes de setembre, Planeta Cómic continua amb els anime comics de la sèrie Dragon Ball Z amb els volums 3 i 4 de la saga del guerrers de l'espai. A més també s'estrenen els anime comics de les pel·lícules començant per La batalla ardent, la vuitena pel·lícula de DBZ.

A la venda l'1 de setembre! 


Cinc anys després de la cruenta batalla d'en Son Goku contra en Ma Junior, l'altra identitat d'en Satanàs Cor Petit, el món ha recuperat la pau. En aquest moment, arriba un home de l'espai. El seu nom és Raditz  i assegura ser el germà gran d'en Goku i membre de la raça dels guerrers de l'espai. Quin secret amaga el naixement de Goku? La Terra torna a estar en perill! Què faràs, Goku?  
 
Dragon Ball Z. Saga dels guerrers de l'espai núm. 3 (de 5), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 176 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95 €

Dragon Ball Z. Saga dels guerrers de l'espai núm. 4 (de 5), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 176 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95 €


Dragon Ball Z. La batalla ardent, d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 144 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95 €

Els quatre superguerrers Son Goku, Son Gohan, Vegeta i Trunks protagonitzen una increïble batalla contra un superguerrer de poder immens. No et perdis aquest brutal i trepidant xoc de titans. 
El sisè número de la sèrie Jump Anime Comics recull de forma complerta i a tot color els continguts de la pel.lícula original per a cinemes estrenada  a la primavera de 1993, sota el títol de La batalla ardent. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada