26 de setembre 2023

Novetats d'octubre de manga de Norma: Japonès en vinyetes, Chainsaw Man 12, Guardians de la nit 12 i Jujutsu Kaisen 12

A principis d'aquest pròxim mes d'octubre, Norma Editorial publica nous volums de les seves sèries de manga: el volum 12 de Chainsaw Man, amb el qual es comença la seva segona part, l'arc escolar, el volum 12 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), amb que s'inicia l'arc del poble del ferrers i  el volum 12 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica.

A part d'aquestes tres sèries, hem de destacar la sortida de l'edició integral del primer volum de Japonès en vinyetes de Marc Bernabé, que es va presentar a la passada edició de la Setmana del Llibre en Català.

Per altra banda, el 27 d'octubre sortirà la seva novetat de còmic en català, El cel al cap, d'Antonio Altarriba, Sergio García i Lola Moral que en parlarem en una futura entrada.


A la venda el 6 d'octubre!

Japonès en vinyetes Edició Integral, de Marc Bernabé
Volum 1 de 2
Cultura asiàtica / Divulgació
Flexibook - 17 x 26 cm - 384 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-6362-5

29,50 €

EL MILLOR MÈTODE PER APRENDRE JAPONÈS, ARA EN CATALÀ!

Japonès en vinyetes ha suposat una revolució en els mètodes didàctics d’aprenentatge de l’idioma japonès des que va aparèixer per primera vegada el 2001. Aquest curs amè i diferent, editat en set idiomes i amb múltiples edicions acumulades, ha demostrat la seva validesa com a eina amb la qual tothom qui estigui interessat en la llengua i la cultura del país del Sol Naixent pot aprendre els fonaments de l’idioma nipó a través dels seus còmics, els mangues japonesos.

Gràcies a aquesta nova edició del mètode Japonès en vinyetes, qualsevol persona, independentment del seu grau d’interès en el manga, podrà aprendre un japonès bàsic de forma clara, concisa i entretinguda a través de les trenta lliçons del llibre, amb abundants exercicis pràctics i un petit manual dels 160 caràcters kanji fonamentals. S’inclouen també més de 150 activitats complementàries amb què posar en pràctica i consolidar el que s’ha après a les lliçons didàctiques, a més d’una trepidant història de 24 pàgines, titulada Rakujō, pensada per practicar la lectura, el vocabulari, els kanji i la gramàtica mentre llegeixes manga. A

Aquest volum, revisat i millorat, recopila el material publicat prèviament al primer volum de Japonès en vinyetes i el Quadern d’exercicis 1.

Chainsaw Man vol. 12, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-6395-3

9 €

EL DIMONI DE LA GUERRA QUE POT CONVERTIR EN ARMES TOT ALLÒ QUE POSSEEIX ENTRA EN ACCIÓ!

L’Asa Mitaka, una estudiant de batxillerat antisocial, veu com la vida li canvia dràsticament després de topar-se amb un dimoni. Quin deu ser l’objectiu d’aquest perillós enemic de la humanitat? On s’amaga actualment en Chainsaw Man? Comença la impactant segona part d’aquesta història de joventut esquitxada de sang i violència!



Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 12, de Koyoharu Gotouge
Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5858-4

9 €

DUES LLUNES SUPERIORS ATACARAN EL POBLE DELS FERRERS!

Ressentit per la primera baixa en 113 anys d’una de les seves Llunes superiors, en Muzan decideix donar noves ordres als seus lacais. Per la seva banda, en Tanjirô, després que el seu enfrontament contra en Gyûtarô hagi deixat escantellada la fulla de la seva katana, decideix visitar en Haganezuka al poble dels ferrers per demanar-li que n’hi forgi una de nova..!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 12, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5766-2
9 €

COMBAT MORTAL ENTRE L'ITADORI I ENHÔSÔ!

Enmig del caos creixent de l'incident de Shibuya, la tècnica-espiritisme que ha fet retornar en Tôji Zen'in del més enllà pren un rumb inesperat! La Mei Mei s'acosta a l'andana de metro on es troba en Getô i, per la seva banda, en Nanami s'enfureix en constatar que el grup dels assistents supervisors ha patit grans estralls... Quan els bruixots de rang u es llancen a l'ofensiva, l'Itadori topa amb en Chôsô, el germà gran de les nou etapes de la descomposició!


 

Font: Norma pdf. pàgs 29 a 32

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada