24 de setembre 2023

Novetats d'octubre de Kómikids (1a part): La terrible Adèle vol. 10

Pel pròxim mes d'octubre Kómikids traurà el desè volum de La terrible Adèle, titulat Xubidubilove, de Mr. Tan i il·lustrat per Diane Le Feyer.

A més avancem que al llarg d'aquest mes, si no canvien els plans, Kómikids farà llançaments setmanals, sortint també el sisè d'Anatol Lapífia, el primer d'Ariol, el quart d'Emili i Margot, i el primer d'Els dracs de Nalsara.


Prevista la venda a partir del 4 d'octubre!



La terrible Adèle vol. 10: Xubidubilove, de Mr. Tan i Diane Le Feyer
Traducció d'Anna Duesa Esmandia

Rústic - 96 pàgines - 16,2 x 20,3 cm - Color
ISBN: 978-84-19183-39-2
11,95 €


«T'has enamorat mai? Sempre que veig en Ludovic sento com si el cor se m'anés a sortir per la boca! Què em passa? Doncs que em deixa completament “xubidubilove” per a les coses bones i... sobretot per a les coses dolentes». ¡El cor d'Adèle oscil·la entre les seves entremaliadures i en Ludovic! Però no hi ha amor sense que hi apareguin complicacions. Sobretot, perquè en Flavi, l'etern enamorat de la nostra adorable remolí, no desapareixerà tan fàcilment... Adèle haurà d'escollir: o perseguir l'inquietant Ludovic, que no li fa ni cas, o rendir-se al bo de Flavi, que es desviu per ella. Segur que cap dels dos sap què se li ve a sobre!



 Font: Todos tus librosLes Punxes

  Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada