17 de juliol 2023

Novetats de juliol de Dolmen: Les maleïdes i Loquis

Tal com va comunicar a mitjans de juny Dolmen Editorial i nosaltres vam compartir, aquest juliol s'estrena la seva Línia Escènica amb Les maleïdes de Flavia Gargiulo, adaptant l'obra de Sergi Baos, i Loquis de Tomeu Pinya, adaptant l'obra de Neus Nadal.


A la venda el 27 de juliol!



Les maleïdes, de Flavia Gargiulo, adaptant l'obra de Sergi Baos
Cartoné - 80 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19740-67-0
15 €

Les maleïdes és una novel·la gràfica, un conte tragicòmic que, com tots els contes, té alguna cosa màgica, inexplicable, evocadora. Però no és un conte a l’ús. Ni amable ni moralitzador. Parla de la bogeria, de ser diferent a un món on no ets acceptat, allà on no tens lloc. Una història d’inadaptats. I així, de manera impulsiva, inconscient, al trepidant ritme d’una road movie, avancen a la desesperada a la recerca d’una sortida que, tal vegada, resulti miraculosa i redemptora. Padrines, mares i filles, pares fantasmes, monges a la carrera, prostitutes i Déu el nostre Senyor son els protagonistes d’aquesta sorprenent proposta, que Flavia ha adaptat a l’univers del còmic inspirant-se en el text original teatral de Sergi Baos.
 

Loquis, de Tomeu Pinya, adaptant l'obra de Neus Nadal
Cartoné - 48 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19740-65-6
14 €


Ser o no ser pares, aquesta és la qüestió. Un moment crucial a la vida de moltes persones, que ho celebren, ho lamenten, ho desitgen o fins i tot ho eviten, cadascú a la seva manera. I és que la vida no ens somriu a tots d’igual manera. La felicitat i la tristesa, la il·lusió i la decepció estan sovint més a prop del que pensem, del que desitgem, i fins i tot poden compartir moment i espai. Una coincidència que amb freqüència provoca resultats devastadors. Loquis és un breu però significatiu mostrari de casos inspirats en milers d’històries reals. Una crònica social emotiva, tendra i fins i tot romàntica, però també dura, aspra i rotunda. Com la vida mateixa.

Una història inspirada en l’obra teatral homònima escrita per Neus Nadal i adaptada per Tomeu Pinya al còmic.

 

Font: SD Les maleïdes i Loquis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada